Miki Đuričić uskoro će postati otac po drugi put: Otkrio kada ulazi u rijaliti

Bivši rijaliti igrač Miki Đuričić prvi put je pokazao kćerku Dunju koju je dobio sa suprugom Angelinom i otkrio da će se sin, kojeg uskoro treba da dobiju, zvati Arsenije.

Uskoro treba supruga da mi se porodi i to će morati dvije sedmice ranije, jer je Arsenije veliki i napredan. Sve nam se vrti oko toga. Pripremamo se. Dunja jedva čeka da se rodi. Moja svakodnevnica je sada drugačija. Obaveza mi je da danas skuham ručak, spremim večeru, ako treba. Supruga to ne može, jer je beba velika. I inače je žena trudna. Dunja i ja sredimo kuću, iako ona razbaca po nekoliko puta sve što složim. Imam kokoškice, pa onda budem i sa njima. Pričuvam dijete, s obzirom na to da supruga mora da odmara. Gledamo TV projekte, polako učimo i pjesmice. Uglavnom imam obaveze oko djeteta i supruge – priča Miki Đuričić i otkriva šta misli o rijalitiju “Zadruga“ u kojem je učestvovao nekoliko puta.

Miki Đuričić uskoro će postati otac po drugi put: Otkrio kada ulazi u rijaliti

– Rijaliti je nezgodna stvar. Dosta različitih ljudi. Dođe i do ružnih riječi. Čovjek se iznervira i pukne. Teška je to psihološka igra. Kad si privatno okružen normalnim ljudima, moraš i ti biti normalan. Ne bi bilo normalno da čovjek privatno dolazi u situacije kao u rijalitiju. Onda bi morao da se zapita šta je sa njim – govori Đuričić za “Blic“ i usput otkriva da li će ući u novu sezonu rijalitija od septembra.

– Ne znam da li više imam živaca za rijaliti. Međutim, nikad ne reci nikad. Supruzi ću biti potreban par mjeseci nakon što se porodi. Prije bih sebe vidio iza kamere, iako još nisam dobio zvaničan poziv. Nisu godine u pitanju, nego je pitanje da li sam spreman na to. Nisam siguran. Rekao sam sto puta nikad, pa sam ponovo ušao. Za sada ne, a za kasnije ćemo vidjeti – zaključuje Miki Đuričić za “Blic“.

(express/blic)

Miki Đuričić uskoro će postati otac po drugi put: Otkrio kada ulazi u rijaliti Express.

express.ba

drugi upravo čitaju