MERIDIAN BALL MATCH: Pratite US Open i osvojite fantastične bonuse!

GEM, SET, BONUS donosi bonuse do 50.000 dinara

DRAGULJ, SET, BONUS – ovo je ishod svakog teniskog meča ako se kladite na sportskoj kladionici Meridianbet!

kao što znate, US Open dobro je u tijeku, što znači – sve oči uprte u Novaka Đokovića – koji je u ponedjeljak započeo pohod na 24. Grand Slam. Srbija je ponovo uz svog heroja, koji će dati sve od sebe da naciju obraduje još jednom novom titulom.

I dok mi bodrimo Novaka, specijalitet američkog okusa dolazi ravno iz Meridianove kuhinje, jer kladionice serviraju najveće tečajeve za turnir u New Yorku! Osim toga, za sve novoprijavljene igrače u Meridianu dolazi AS UDARAC – fantastično BONUS DOBRODOŠLICE 5.000 DINARA – POTPUNO BESPLATNO ako se registrujete sa promo kodom bullseye!

Ako još uvijek nemate aktivan korisnički račun, registrirajte se sada ovdje, potvrdite svoj račun i zatražite svoj bonus. A ako ste aktivni online igrač u Meridianu, pripremite se za dodatnu dozu bonusa!

DRAGULJ, SET, BONUS donosi bonuse do 50.000 dinara, a jedini uvjet je da imate barem jedan meč iz US Open ponude na ulaznici i uplaćeni depozit tijekom trajanja promocije. Dakle, ispunite ovaj jednostavan zahtjev i izravno se kvalificirate za fantastičan bonus!

O promociji je važno znati sljedeće:

– aktivan je do 10. rujna

– 50 igrača nagrađuje se sa po 1.000 dinara bonusa

– vrijedi za sve registrirane korisnike

– morate imati uplaćeni depozit i odigrati listić koji sadrži barem jedan meč iz ponude US Opena

– bonusi se dodjeljuju nasumično

– ne vrijedi za listiće igrane s bonus novcem, listiće obrađene s turbo gotovinom i sistemske listiće

– dobitnik bonusa bit će objavljen 11. rujna

Dakle, sve je spremno za Ulaznica za US Open. Iskoristite najveće koeficijente i sastavite kombinaciju koja vam može osigurati dodatne bonuse za online klađenje.

Pogledajte kompletnu ponudu kladionica ovdje.

www.sportskacentrala.com

drugi upravo čitaju