Marija očitala bukvicu Martini Jozinović: „Idi vježbaj i zaboravi na tu priču“

Dragan Đurić i Martina Jozinović drugi su par koji je nastupio večeras i osvojio maksimalan broj glasova žirija.

Dragan se predstavio pjesmama „Rekla si mi da ne voliš zimu“ i „Bosno moja jabuko u cvetu“, dok je Martina pjevala „Nije ljubav to“ i „Štikla“, a nakon preglasavanja direktan prolazak u polufinale slavila je Martina.

Prva je svoj sud dala Ana koja je imala zamjerke na Draganov račun.

– Dragane, malo si lošiji nego što smo na tebe navikli, nisi blistao. Pokušavam da nađem opravdanje iako sam glasala i volim kako ti pjevaš. Martina, ja ne znam šta si bolje pjevala, fenomenalna bez greške, sa emocijom– objasnila je Bekuta, na šta se nadovezao Bosanac sa sličnim stavom.

– Đuriću, bezvoljno, uplašeno, suviše kalkulacije. Hoću da ga bušim zato što je on meni drag i iz Bosne je, nije bilo dinamično, sve je bilo ravno. Martina, nemoj više pjevati Marijine pjesme one su mi se počele i dopadati, kakvu ti imaš erotiku u prvim taktovima nastupa i tvog obraćanja to je čudo jedno– rekao je Stojković.

Snežana je pohvalila oba kandidata, s tim što je prednost dana Martini koja je po njenom mišljenju bila savršena.

marija očitala bukvicu martini jozinović: „idi vježbaj i zaboravi na tu priču“
Marija očitala bukvicu Martini Jozinović: „Idi vježbaj i zaboravi na tu priču“

– Dragane, protiv Martine glasati je besmisleno. Bio si dobar, u baražu skoncentriši se i ti to možeš. Ti, pobjednik, ti si apsolutno vrh od kada si se pojavila– rekao je Mili.

Na kraju, Marija se obratila svojoj kandidatkinji koju žiri iz kruga u krug hvali.

– Ja sam i u prošloj emisiji govorila o ovoj tematici favorita, mani se ćorava posla, idi vježbaj, pjevaj i zaboravi na tu priču, u redu?- žestoka je Marija prema svojoj kandidatkinj, na šta je on potvrdno odgovorila, dok je Ceca pohvalila svog kandidata.

(Express/Grand)

Marija očitala bukvicu Martini Jozinović: „Idi vježbaj i zaboravi na tu priču“ Express.

express.ba

drugi upravo čitaju