Mari je stao uz sunarodnjaka i osudio Novaka (VIDEO)

Prošlo je gotovo 15 godina otkako je na teniskim terenima na najvećoj sceni počelo veliko rivalstvo vršnjaka Novaka Đokovića i Andyja Marija.

Upravo mu je Škot u jeku Novakove dominacije preuzeo prvo mjesto, iskoristivši probleme s ozljedom našeg tenisača, no ubrzo je imao i velikih problema s kukom, zbog čega je praktički u jednom trenutku oprostio od tenisa. Ipak, uspio se vratiti, ali daleko je od svog vrhunca.

Dvostruki olimpijski prvak uvijek je imao korektan odnos s Novakom izvan terena i često ga je znao podržati kada drugi nisu htjeli, ali sada je otvoreno iskazao stav usmjeren protiv našeg igrača.

ZVUČI NEVJEROJATNO: Australac stao uz bok velikoj trojci!

Uključio se u raspravu na Instagram profilu Tennis TV-a, gdje je objavljen video poena koji je Đoković osvojio protiv Federera udarcem u tijelo dok je Švicarac bio online, postavljajući pitanje je li tako nešto legitimno.

Britanac se prisjetio situacija kada se Novak našao u suprotnoj situaciji protiv Nadala i svog sunarodnjaka Camerona Norrieja.

Potpuno legitiman potez. Sjajan pogodak. No, kada ga je Nadal udario u Kanadi, a Nora u Rimu, reagirao je u stilu “kako se usuđuješ”.napisala je Marie.

www.sportskacentrala.com

drugi upravo čitaju