MALA PETRA UMRLA U NAJGORIM MUKAMA: OBDUKCIONI NALAZ SVIREPO UBIJENE DJEVOJČICE LEDI KRV

mala petra umrla u najgorim mukama: obdukcioni nalaz svirepo ubijene djevojčice ledi krv

Za njeno ubistvo osumnjičen je očuh Miloš Nikolić.

On se nalazi u pritvoru, a majka je puštena na slobodu.

Istragom je utvrđeno da je Miloš bio pijan dok je zvjerski tukao djevojčicu.

-Dana 24. marta .2023. godine Višem javnom tužilaštvu Zaječar dostavljen je obdukcioni zapisnik Zavoda za sudsku medicinu u Nišu sa zaključkom u kome se pored ostalog navodi da je kod djeteta P. V., smrt nastala nasilno, a nastupila je neposredno uslijed prestanka disanja i srčanog rada, uzrokovanog obimnim jakostepenim povredama glave i posljedičnim razvojem jakostepenog otoka mozga. Kod djeteta su utvrđene i druge povrede koje sve zbirno predstavljaju tešku tjelesnu povredu opasnu po život- stoji u sapštenju.

Više javno tužilaštvo u Zaječaru zatražit će i vještačenje mehanizma nanošenja povreda od strane Zavoda za sudsku medicinu.

-Višem javnom tužilaštvu Zaječar dostavljeno je vještačenje sudskog vještaka iz oblasti neuropsihijatrije dr Mirjane Filimonović, neuropsihijatra, koja je u svom nalazu navela da je okrivljeni Miloš Nikolić, u vrijeme izvršenja krivičnog djela za koje je osumnjičen, bio u stanju srednjeg pijanstva, odnosno bio je pod dejstvom alkohola sa količinom alkohola u krvi od 1,63 promila, dana 21. februara.2023. godine u 14,30 sati – dodaje se u saopštenju, prenosi Blic.

hayat.ba

drugi upravo čitaju