LUKAS ODGOVORIO ANI: Bože koliko mi te je žao, a htjeli smo da te izliječimo!

Nakon što je Ana Nikolić javno prozvala svog dojučerašnjeg saradnika Sašu Mirkovića i kolegu Acu Lukasa, oglasio se pjevač na svojim društvenim mrežama:

-Bože koliko mi je žao ove žene! Sve smo uradili da joj pomognemo da se vrati. I vodio sam je da bude gost na mom koncertu u areni Zagreb, i evo vam konačno istine zašto nije pjevala. Pa doputovala je u Zagreb na vrijeme, smjestila se u hotel, ja sam počeo sa koncertom u 21 00, ona je trebalo, logično da se pojavi u areni najkasnije do 22 00, jer koncert traje dva sata, ili malo više, a ona se pojavila u areni 23 00!

-Naravno da joj Mirković nije dozvolio da se popne na binu, jer je ovim činom pokazala ogromno nepoštovanje i prema njemu i prema meni, pogotovo što smo trenutno jedina dva čovjeka na svijetu, vjerovatno koji su bili radi i voljni da joj pomognu! Ne znam stvarno čemu pokušaj otrovne strelice u njenoj objavi, GDJE POMINJE KAKO ONA NIJE MIRKOVIĆU ACA LUKAS, u smislu toga, kao ne možeš ti sa mnom tako ili ovako! Na žalost Anči, jedino tačno što si napisala u obavi je upravo to! Da NARAVNO DA MU TI NISI ACA LUKAS! NE NJEMU, NEGO NIKOME, I NE ZNAM ODAKLE TI IDEJA DA POMISLIŠ DA TI UOPŠTE MOŽEŠ SEBE DA POREDIŠ U BILO KOM KONTEKSTU SA ACOM LUKASOM! NISI MU TI ACA LUKAS, NITI ĆEŠ, NA ŽALOST, IKADA BITI ! A HTJELI SMO DA TI POMOGERMO!

-Iz dva razliga. Prvi jer smo te voljeli kao osobu, a drugi je taj, jer smo mislili, a i dalje mislimo da si bila velika zvijezda i da vrlo lako možeš da se vratiš tamo gdje si bila! Zaista, loše stvari, i zlo, bacaš na jedino mjesto gdje si imala podršku! I pored svega se ne ljutim na tebe, i volio bih da nađeš svoj put izlječenja i povratka na pravu stazu! Imao sam dobru volju i želju! Sada ti želim sve najbolje! Ali je problem u tome što SVE NAJBOLJE PRVO TREBA TI SAMA SEBI DA ŽELIŠ! Ali kako stvari stoje, ti u stvari sebi želiš sve najgore! Tako govore tvoji postupci! Žao mi je!

BONUS VIDEO

View this post on Instagram

A post shared by Express (@express.ba)

LUKAS ODGOVORIO ANI: Bože koliko mi te je žao, a htjeli smo da te izliječimo! Express.


express.ba

drugi upravo čitaju