LJUBOMORNE SCENE ZBOG RIJALITIJA Anita napravila haos Matoroj, pa je strogo ucijenila zbog ovih stvari!

Danas se u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu održava sistematski pregled, na koji dolaze budući takmičari rijalitija “Elita”

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović progovorile su o svom odnosu, ali i otkrile kako će se ponašati u novoj sezoni.

  • Zabranjeno mi je ako me neko pita za so ili ulje, mene to stalno pitaju, ona mi je ladno rekla: “Ne može ni to, neka pitaju mene”. Riješile smo to, bilo je burno rješavanje. Sad da ne smijem da pričam, ja nisam taj lik – govorila je Matora, a onda otkrila da li se plaši da će ih buduće cimerke namjerno provocirati:
  • Ne plašimo se ni Anita, ni ja, ja se više plašim da neko bude bezobrazan prema Aniti. Ja se samo plašim sebe. Ja sam rekla zašto sam se ružno ponašala prema njoj, prosto sam imala cilj, muka mi je da kmečim i da jurim. Ja ovakva i onakva, a kad se meni šapuće i priča tad su svi dobri. Anita tad to nije zaslužila, najviše mi je krivo zbog toga, ali sam znala ako se vežem da ja to neću da istrpim. Ja nisam od onih likova koji kažu da ne mogu da prevaziđu to u glavi, ali su sa njom, apsolutno ne. Ona i ja imamo naš život započet, nisam se nijednom osvrnula na prošlost, niti me to dotiče. Mi imamo toliko planova za budućnost, toliko sam sigurna. Ako dođe do svađe, gledaćete Anitu u ful izdanju – dodala je Tomićeva.
  • Mislim da mi ponašanje prošle godine nije bilo kako treba. Ušla sam se jednim ciljem, a izašla bez njega, ove godine treba to da ostvarim i neću da dozvolim da bude ista situacija. Cilj je da uzmem novac – govorila je Anita o planovima za svoje učešće u “Eliti”.Matora je priznala da zbog Anitinog sina Alekseja planira da se presele zajedno u veći stan, a onda priznala da je juče i bila na razgovoru i konsultacijama povodom vještačke oplodnje.
  • Preselićemo se u veći. Ja u “Zadrugu” ne ulazim trudna, ali je to sigurno plan. Ne šalim se sa tim stvarima, kao što se nisam šalila za svadbu. Juče smo imale razgovor da vidimo gdje ćemo i kako će to biti, za oplodnju. Planiramo veći stan, Anita da raducka. ali kad izađemo, ne ulazimo sigurno zajedno da uđemo razdvojene. Mi smo u braku – zaključila je Matora za Republiku.

Podsjetimo, nedavno se pisalo o Matorinom odnosu prema Anitinom sinu, a mnoge je zadivila činjenica kako se Tomićeva ophodi prema njemu.

(epress/pink)

LJUBOMORNE SCENE ZBOG RIJALITIJA Anita napravila haos Matoroj, pa je strogo ucijenila zbog ovih stvari! Express.

express.ba

drugi upravo čitaju