25 C
Sarajevo
Čet, 07, 22

Lepa Brena šokirala izjavom: Moj brak nije idealan

Jedna od najvećih regionalnih muzičkih zvijezda Lepa Brena svoju intimu rijetko iznosi u javnost. Uvijek je sa mjerom pričala o braku, djeci, bolesti i sretnim trenucima. Ipak, prije nekoliko godina Brena se odvažila i potpuno otvoreno pričala o krizi u braku sa bivšim teniserom Bobom Živojinovićem i povjerila se da joj u određnim trenucima nije bilo nimalo lako. Brena je govorila da se njena zajednica ništa posebno ne razlikuje od onih svakodnevnih, ističući da je između nje i Bobe dolazilo do sukoba mišljenja:

– Nijedan brak nije idealan, pa tako nije bio ni moj. Dolazilo je do sukoba mišljenja, kao u svakom braku. Ipak mi živimo na Balkanu. Muškarcima morate da date neki prioritet u svakom slučaju. S druge strane, odlično znamo da su muškarci odgojeni da imaju prioritet u svemu i vole da se hvataju za neke „brze vozove”, zapravo za neke žene kao što sam ja. Individualne i samostalne. Uvijek sam znala da se izborim – to je u svakom slučaju tako, Balkan je poznat po tome.

– Neko sam ko gaji tri momka u kući, zato sam vodila računa da ih naučim da poštuju ženski rod. Učila sam ih da ako su s nekom djevojkom, nemaju osjećaj da su kupili neki lijep orman ili komad namještaja pa će ga jednog dana zamijeniti. Ako i do toga dođe, onda treba da pronađu jedan džentlmenski način kako da to urade. Znam koliko postoji agresivnosti prema ženama i djeci, ali i prema starijim ljudima. Kod nas je sve u fazonu: ko ima veći mišić, taj može sve. I šta sad, da li mi žene treba da nosimo pištolj u pantalonama da bismo se branile od nekog ko je pijan ili iskompleksiran?! Ozbiljan je to problem još uvijek kod nas – rekla je Brena i otkrila da li je nekada Bobu nakon svađa tjerala iz kuće:

PROČITAJ  CAR OSTAVIO DALILU, ONA UPLAKANA POBJEGLA IZ BELE KUĆE: “Ja sam i čast i ugled izgubila”

– Mi to ne radimo, sve probleme rješavamo razgovorom. Ipak, imamo djecu i porodicu, a to je naš zajednički interes zbog kojeg je vrlo važno da izbrojite do deset. Ja sam praštala i brojala jer više nismo samo mi u pitanju, već i djeca. Jedina stvar koju nikada nisam dozvolila je da se pređe određena granica, gdje supružnici uništavaju integritet i dostojanstvo jedno drugom. To je nešto što nikada ne dozvoljavam. Kompromis mora da postoji, pravimo ga zbog djece i ne dižemo tenziju kada nema potrebe. Ne treba ona da trpe zbog naših razmirica. Tvrdim da bez dogovora i kompromisa nijedan brak ne može da opstane, pa ni moj – bila je iskrena Lepa Brena

(express/espreso)

Lepa Brena šokirala izjavom: Moj brak nije idealan Express.

Sportska centrala

-Click Here To Join Native Media

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Una
Unahttps://tnt.ba
Una je prava dušica. Voli modu, pazi na zdravlje. Često piše o zdravoj ishrani i sportskom načinu života. Prati edukativne, zanimljive i zabavne teme.

drugi upravo čitaju

MOŽDA VAS ZANIMa