Lepa Brena je balkanska Šer: Diva sve mlađa, evo u čemu je njena tajna

Poznata pjevačica Lepa Brena važi za jednu od najvećih muzičkih zvijezda na javnoj sceni.

Kada je u pitanju njen stajling, on je uvijek besprijekoran. Za jedan od bitnih događaja Brena je obukla satensko plavu haljinu na jedno rame, sa puf rukavom koji je haljini i kompletnom stajlingu dao poseban efekat.

Kraljevsko plava boja poznatoj pjevačici predivno stoji i slaže joj se uz boju očiju i savršeno usklađenu šminku.

Takođe, elegantne rukavice sa sitnim cirkonima su se savršeno uklopile sa izborom minđuša i narukvicom koje malo ko može da iznese na ovako prefinjen način.

Kada je njega lica i tijela u pitanju, Lepa Brena se već godinama njeguje na isti način i ističe da ne ide previše često na kozmetičarske tretmane.

A tajna njenog fenomenalnog izgleda je upravo u tome što je veoma disciplinovana u njezi lica i tijela, koju nije mijenjala decenijama, a vrlo je umjerena. Pronašla je idealan balas koji joj pomaže u vječitoj borbi protiv bora.

Akcenat stavlja na svakodnevnu njegu, koja se razlikuje u odnosu na godišnja doba. Ljeti koristi serume i kreme laganije teksture, dok se zimi opredjeljuje za masnije preparate, kako bi kožu dobro zaštitila od niskih temperatura i vjetra.

U privatnom životu, daleko od svjetla reflektora, se gotovo uopšte ne šminka ili je to minimalno.

– Znam da se našminkam i moja šminka je za dan minimalna. Ukoliko ističem oči, ne ističem usne. Volim efekat smoky eyes i neprimjetan sjaj na usnama ili crveni ruž kada blaže našminkam oči – objašnjava pjevačica.

Pjevačica je naglasila da uživa u večernjoj njezi lica i tijela koja je relaksira. I ne samo to, kada se ujutu probudi, veoma je zadovoljna svojim odrazom u ogledalu. A posebnu pažnju posvećuje okoloočnoj regiji.

– Koristim ampule sa uljima za predeo oko očiju i cijelo lice. Za dan su to laganije kreme koje su mi i podloga za dnevnu šminku, a i štite od spoljnih uticaja. Noću praktikujem kreme sa jačim komponentama, a uz kvalitetan san, dobru ishranu i redovno vježbanje ujutro sam zadovoljna svojim odrazom u ogledalu – zaključila je Lepa Brena.

(express/svet)

Lepa Brena je balkanska Šer: Diva sve mlađa, evo u čemu je njena tajna Express.


express.ba

drugi upravo čitaju