Lazetić pred Mladost: Nadigrali smo sve osim neprikosnovene Zvezde

U petak, 17. svibnja od 18.30 sati Nogometaši TSC-a gostuju u Lučanima kod ekipe Mladosti u 36. kolu Superlige, uz uvjerenje da će to biti teška, ali dobra utakmica u kojoj će osvojiti nove bodove. .

Šef stručnog stožera Žarko Lazetić izjavio je da je ekipa Mladosti uvijek neugodan protivnik, a posebno kada igra na domaćem terenu.

Za nas je Mladost uvijek težak protivnik, a za početak ćemo morati riješiti Tumbasevića koji je uvijek inspiriran protiv nas. Našalit ću se da se to vidjelo u prošloj utakmici kada nije zabio, a mi smo bili dobri. Mladost i Napredak jedini su bez imperativa i ambicija u ovom dijelu natjecanja i to može biti prednost. Mladost nema šanse za plasman, može komotno igrati, ali uvjeti na njihovom stadionu nam ne odgovaraju i teško uspijevamo ostvariti plan. Naravno, to je dio igre, naša liga je takva i tome se moramo prilagoditirekao je Lazetić i dodao:

Spremni smo iu dobrom trenutku, na našoj internoj tablici, koja nam je jako bitna, dodatno smo napredovali i možda u ove dvije preostale utakmice uspijemo nadmašiti očekivanja. Bit ćemo maksimalno koncentrirani i pokušat ćemo dobrom igrom doći do rezultata.

Lazetić je pokušao pojasniti da riječima “živimo u Srbiji” nije mislio ništa negativno, već se osvrnuo na komentare prije svakog kola da je TSC, ili netko drugi, prepustio protivniku pobjedu.

Ponosni što iz kola u kolo pokazujemo da nas ne zanimaju kalkulacije, prije svega smo sportaši i svaku utakmicu igramo na pobjedu. Samo se ovdje računa je li bolje biti postavljen niže, a to su besmislice. Svi se borimo za pobjedu i za zadovoljstvo u tih 90 minuta igre. U doigravanju smo uspjeli pobijediti sve osim neprikosnovene Zvezde, što je velika stvar za nas. Imali smo dobre utakmice koje nam vraćaju vjeru u Nogomet za koji smo se pripremali i davali sve od sebe. Prije početka ovog dijela natjecanja željeli smo da bude upravo ovako.

TSC nije napravio bodovnu razliku u odnosu na glavne konkurente u dvobojima s njima. U utakmicama sa “slabijim” protivnicima, koji su završili u play-offu, uspjeli smo pobijediti. Tu smo napravili razliku. Tako je i u borbi za naslov između Zvezde i Partizana, u međusobnim duelima su izjednačeni, a razlika se pravi u susretima sa tzv. “slabijima”. Zahvalan sam igračima na iskazanom zalaganju, timskom duhu i karakteru, a ako uspijemo nadmašiti prošlogodišnji bodovni zbroj, moći ću zaključiti da smo napredovali. Činjenica da smo održali kontinuitet s ovoliko bodova me obvezuje da dečkima kažem kapu dolje, čestitam, sad idemo uživati ​​u preostale dvije utakmice, probati pobijediti, pa se dobro odmoriti i pripremiti za ostatakzaključio je Lazetić.

Sportska centrala

drugi upravo čitaju