Lav, Djevica i Škorpion će u travnju 2023. doživjeti pakao, a nedaće će ih slomiti

lav, djevica i škorpion će u travnju 2023. doživjeti pakao, a nedaće će ih slomiti

Proljeće većini horoskopskih znakova donosi svježi dašak energije i novi polet, no uvijek postoje oni koji s buđenjem prirode tonu u probleme i nesreće.

Poznati turski astrolog Murat Koyun izdvojio je tri znaka Zodijaka kojima travanj 2023. godine neće ostati u lijepom sjećanju, ali će im donijeti brige i nevolje.

Lav

Za Lavove će druga polovica travnja biti puna iznenađenja. Morat će biti pažljiviji u odnosima s ljudima koje vole, kao i pokušati spasiti svoj brak. Svaki odnos mora evoluirati, što će biti njihov zadatak u drugoj polovici travnja 2023.

Mijenja se sve što su željeli u karijeri, postavit će nove ciljeve. Nisu isključene ni druge ponude za posao, pa čak ni promjena profesije.

Djevica

Djevice će imati priliku konačno riješiti složene obiteljske odnose i započeti ispisivanje nove životne priče. Iako to nije ono što zapravo žele, to će im dugoročno koristiti.

Sljedeći mjesec bit će vrijeme velikih promjena za osobe rođene u ovom znaku, iako će se morati prilagoditi novim okolnostima, što će im biti teško. Astrologinja im savjetuje da se smire i prihvate sve što im proljeće donosi, inače će samo pogoršati situaciju.

Škorpion

Prema astrološkim prognozama, Škorpione će tijekom travnja čekati izazov na polju obiteljskih odnosa, ne samo s užom obitelji i partnerom, već i s bližom rodbinom. Moguće su promjene u braku, a sve će ovisiti o njihovoj spremnosti na kompromis i želji da izbjegnu sukobe.

U drugoj polovici travnja očekuje ih niz izazova i problema na poslu koji će ih naučiti kako poboljšati komunikaciju s drugima. Također, Škorpionima se savjetuje da pripaze na svoje zdravlje i održavaju ga tijekom cijele godine.

Izvor: Najženstveniji

Najkraći opis svakog horoskopskog znaka u samo 3 riječi pogađa mjesto


luftika.rs

drugi upravo čitaju