KUME UHVAĆENE U LAŽI: Andreana razotkrila kumu Kaću, pa se i sama ispalila zbog burmi

Glamurozno vjenčanje pjevačice Katarine Grujić i fudbalera Marka Gobeljića obilježio je skandal ispred hotela kada je obezbjeđenje reagiralo i otjeralo novinare, nakon što par nije želio da se slika ili daje izjave iako su pozvali medije na vjenčanje.

Nekoliko dana kasnije, pjevačica je kontradiktornim izjavama pokušala da opravda svoje neprofesionalno ponašanje, rekavši, između ostalog, i to da dva dana uopće nije čitala tekstove o sebi.

kume uhvaćene u laži: andreana razotkrila kumu kaću, pa se i sama ispalila zbog burmi
KUME UHVAĆENE U LAŽI: Andreana razotkrila kumu Kaću, pa se i sama ispalila zbog burmi

– Prvi put sam te naslove vidjela tek jučer. Nisam imala dva dana telefon kod sebe. Toliko smo slavili, bilo je savršeno i bez veze bi bilo da sam imala telefon kod sebe. Kad sam vidjela, bilo je malo bez veze jer su novinari bili ispoštovani u svakom smislu. Stvarno nije istina da smo mi tjerali novinare. Mi smo pozvali novinare da dođu ispred hotela da fotografišu poznate ličnosti, da bi imali o čemu da pišu – rekla je Katarina u emisiji “Premijera vikend specijal”, emitiranoj u nedjelju.

Ipak, da je Katarina slagala, slučajno je otkrila njena kuma Andreana Čekić, koja je izjavila da se Katarina nervirala i na dan svadbe, jer je određeno vrijeme provela na telefonu čitajući portale.

– Kad smo konačno sjeli za mladenački sto, kad su svi gosti došli, ona se jako iznervirala. Kaže: “Kumo, pogledaj ovo.” Iznervirala se jako, ali to je trajalo pet minuta, neće na dan svoje svadbe o tome da razmišlja. Ali naravno da te stvari ne prijaju nikome – rekla je u emisiji “Premijera” Čekićka, koja poput svojih kumova takođe nije želela ni da stane da ispozira brojnim fotografima na svadbi, niti da da izjavu.

Osim toga, i sama Andreana je izrekla laž u emisiji “Ami Dži šou”, kada je izjavila da nije istina da je zaboravila da ponese burme na vjenčanje jer su, prema njenim riječima, “već imali burme pošto su se vjenčali”.

KUME UHVAĆENE U LAŽI: Andreana razotkrila kumu Kaću, pa se i sama ispalila zbog burmi Express.

Sportska centrala

drugi upravo čitaju