Kriza srednjih godina ili nešto drugo? Tako je to kad imaš 20 godina mlađu djevojku

Foto: Instagram

Snimak Bradley Cooper i Gigi Hadid sa nedvnog koncerta Taylor Swift u Parizu pravi je hit na mrežama. Komentariše se “neobično” ponašanje ovog glumca i reditelja. Šta je toliko privuklo pažnju pa bura nikada veća, kada je u pitanju njegova romansa sa manekenkom?

Cooper je izgledalo prilično “nesnađeno” kako se komentariše na Instagramu. “Bradley preispituje sve svoje životne odluke koje su ga dovele dovde”, “Pokušava da se ponaša kao da se tamo osjeća prijatno, ali svi znamo istinu”; “Tako ti je to kada nađeš 20 godina mlađu djevojku”, “Jadan Bradley, nije mu tamo mjesto, samo kopira Travisa”,  “Kriza srednjih godina u svom najboljem izdanju”, poručuju sa mreža.

Veza reditelja i manekenke komentariše se oprečno otkako se saznalo za tu romansu. Par se najprije skrivao od paparaca pa su istupili zajedno u javnosti. Na koncertu Taylor Swift su se i poljubili.

Komentariše se da razlika u godinama među njima nikada nije bila očiglednija nego na ovom snimku. Teško da je to automatski prepreka za ljubav. Uostalom, Cooper je daleko od starosti – tek mu je 49.

Hadid i Cooper upoznali su se zahvaljujući glumčevoj bivšoj vjerenici, manekenki Irini Shayk i njihovih zajedničkih prijatelja, rekao je izvor za The Messenger pa napomenuo:

Kriza srednjih godina ili nešto drugo? Tako je to kad imaš 20 godina mlađu djevojku Azra Magazin.


azra.ba

drugi upravo čitaju