Kritike na račun natikača kraljice Letizije: Nisu primjerene za posao i dvorac, već za plažu

kritike na račun natikača kraljice letizije: nisu primjerene za posao i dvorac, već za plažu

Kraljica Letizia i kralj Felipe VI brzo će krenuti na ljetovanje na tradicionalnoj lokaciji, palači Marivent na Mallorci, gdje porodica obično provodi ljeto.

Prije nego što otputuju na prelijepo ostrvo, par provodi vrijeme u Madridu i obavlja svoje obaveze. Tako su se nedavno sastali s američkim medijskim mogulom Charlesom H. Rivkinom u palači Zarzuela.

Rivkin je predsjednik i izvršni direktor kompanije Motion Picture Association, pod čijim okriljem se trenutno nalaze Disney, Netflix, Paramount, Sony, Universal i Warner Bros. Discovery.

kritike na račun natikača kraljice letizije: nisu primjerene za posao i dvorac, već za plažu kritike na račun natikača kraljice letizije: nisu primjerene za posao i dvorac, već za plažu kritike na račun natikača kraljice letizije: nisu primjerene za posao i dvorac, već za plažu

Za sastanak, Letizia je odabrala ležernu kombinaciju i obuću koja je prikladna za njenu nedavnu ozljedu stopala. Nosila je plisiranu suknju brenda Boss u nježnim pastelnim tonovima i bijelu svilenkastu bluzu kratkih rukava.

Noge je pokrila natikačama španskog brenda Eli 1957 ukrašenim Swarovski kristalima. Iako ovo nije uobičajeni izbor obuće za poslovne prilike, razumljivo je da kraljica bira udobnije modele zbog povrede.

Dok većina podržava njen izbor da zdravlje stavi na prvo mjesto, postoje i kritičari koji ne odobravaju njen izbor.

“To su natikače za plažu, a ne za posao i kraljevsku palaču”, jedan je od negativnih komentara sa Instagrama.

Objava Kritike na račun natikača kraljice Letizije: To je za plažu, a ne za posao i palaču prvo se pojavila na Azra Magazin.

Izvor: ( azra.ba / Javno.ba )

drugi upravo čitaju