KRISTIJAN SE OGLASIO NAKON SNIMKA NA KOJEM KRADE U PRODAVNICI: Bivši zadrugar šokirao izjavom

Bivši učesnik Zadruge Kristijan Golubović i njegova djevojka Kristina Spalević snimljeni su u jednom tržnom centru gdje je Kristijan navodno uzeo parfem i stavio ga u kesu koju je nosio sa sobom.

Golubović kaže da nema problem da ukrade šta mu padne pod ruku, ali da on nije sitan lopov koji mažnjava mirisne note po tržnim centrima.

Porema njegovim riječima, sa njim je nepoznati muškarac kontaktirao na Instagramu i tražio 2.500 dinara da ne pusti snimke u javnost a na kojima se vidi kako umjesto u korpu stavlja parfem u kesu. Žestok momak je do detalja sve objasnio o čemu je tu riječ.

– Vidio sam taj snimak koji nema početak ni kraj. Hajdemo redom. Zašto nije onaj ko me je vidio da kradem zaustavio i rekao: “Vrati parfem”? Koliko ja vidim – nisam uzeo ništa! Na tom snimku se ništa ne vidi. Gledao sam jednu, drugu, treću stvar i ne vidim u čemu je problem? Ja sam deklarisan lopov čitav život, a nisam ukrao ni hljeb, ni svetu vodicu nekoj sirotinji – smatra Golubović.

Kristijanu nije jasno zašto ga radnici nisu prijavili policiji.

– Kada mi dođe prilika da uzmem za džabe parfem od 200 eura uvijek ću ga uzeti. Evo u ovoj radnji nisam uzeo parfem, a da mi se ukaže prilika maznuo bih bez problema. Sad ću da vam kažem o čemu se tu radi. Na Instagramu me je kontaktirao neki dečko i rekao mi je da taj parfem koji nedostaje vrijedi 10.000 dinara, a da njegovoj majci koja radi u toj radnji treba da dam 2.500 dinara da ne bi pustila snimak. ‘Alo, bre, javno izbacivanje snimaka krađe, to ne smije da da se radi. To ako sumnjaju da sam nešto maznuo treba da daju policiji. Za ovo možemo da ih tužimo. Možda sam ja na kasi platio. Eto, ja sam platio. Vjerovatno je njima nestao neki parfem, pa meni namještaju – tvrdi Kristijan.

On ima jasan stav kada je krađa u pitanju.

– Nije sramota ukrasti od bogataša. Moje lopovsko pravilo je da bogatašu kradem sve dok se ne poistoveti sa normalnim čovjekom iliti siromahom. Šta će sad ta parfimerija da ostane gladna ako im je Kristijan uzeo parfem? Znate šta? Ovdje nije sporan snimak, nego to da ako Kristijan prdne, odmah se pravi haos. Meni reklama ne treba, pa nisam ja sitan lopov. Ali, eto, ja volim rado da kradem ljude koji ne znaju šta će sa parama. A, šta je sad gdje su te zujalice, kako mene niko nije zaustavio? – pita se Kristijan.

– Znam da ukradem, al na drugi način. Kristina i ja smo po 24 sata po tržnim centrima i trošimo po 3.000 evra. Imam ekipu koja mi nudi trećinu cijene robe vrhunske, a da ti ne pričam narkomani šta sve donesu za 100, 200, 300 dinara, pa 50 tunjevina za 500 dinara, ko tome da stane na kraj? Shvatam neko nekome stavlja prst u oko, ali ucjenjivan sam: “Daj za moju majku 2.500 dinara ili izbacujem snimak u javnost”. Halo, bre, zovi policiju. Ja neću da se krijem u liftu da se prskam nego mi svaki parfem stoji na polici. U tim radnjama ima 50 kamera, nema šanse da uzmeš nešto, a kamoli parfem. Nego to je njima nešto nestalo, pa oni kao to je Kristijan, on krade oluke, prasiće, kako da ne. Malo su se istripovali. Kad pređem granicu na svim mestima gdje mogu da klepim – ja klepim, ne kradem čoveku jabuke sa pijace. Šta treba da kažem: “Jao, nisam”, ostavi pare da vidiš kako ću da ti ćornem – završava on.

(express/espreso)

KRISTIJAN SE OGLASIO NAKON SNIMKA NA KOJEM KRADE U PRODAVNICI: Bivši zadrugar šokirao izjavom Express.

drugi upravo čitaju