25 C
Sarajevo
Pet, 08, 22

KRILI SMO OD DJECE DA IM JE OTAC UBIO MAJKU, A ONDA JE USLIJEDIO ŠOK: POTRESNE RIJEČI OCA DOKTORICE KOJOJ JE SUPRUG PUCAO U GLAVU

Vladimir je poslije stravičnog zločina pobjegao, ali se istog dana predao policiji, i u pritvoru je.

  • Nisam imao snage da kažem unucima da im je otac ubio majku. Zamolio sam rođaka da im to saopšti, a onda sam saznao da je unuk sve vrijeme znao šta se desilo, ali je šutio…

Ubistvo se dogodilo dok su u kući spavali Milenini i Vladimirovi maloljetni kćerka i sin, o kojima se sad brine Milenin otac.

  • Nismo smjeli djeci odmah da kažemo šta se desilo, krili smo od njih do te mjere da smo se uzdržavali da zaplačemo pred njima. Kada bi dejca pitala za majku, govorili smo im da je u bolnici. Ona su dotad već bila navikla da im je majka odsutna jer je Milena prije zločina radila u Njemačkoj. Međutim, kako je vrijeme prolazilo, morali smo djeci da kažemo istinu o Mileninoj sudbini… Nisam imao snage za to, pa sam zamolio jednog rođaka da im saopšti tužnu vijest, ali onda je uslijedio šok kada sam shvatio da je unuk, koji je sada završio prvi razred, sve vrijeme znao šta se desilo, ali je šutio – objašnjava Miroljub, i dodaje:
  • Unuk je rekao da zna da mu je majka mrtva jer je vidio njenu umrlicu. Znao je skoro od prvog dana, ali nikom nije htio da priča, čak ni sestri, koja je godinu dana mlađa od njega…Miroljub napominje da djeca znaju da im je otac upucao majku i da “on sad u policiji objašnjava zašto je to uradio”.
krili smo od djece da im je otac ubio majku, a onda je uslijedio šok: potresne riječi oca doktorice kojoj je suprug pucao u glavu
KRILI SMO OD DJECE DA IM JE OTAC UBIO MAJKU, A ONDA JE USLIJEDIO ŠOK: POTRESNE RIJEČI OCA DOKTORICE KOJOJ JE SUPRUG PUCAO U GLAVU
  • Supruga i ja ne želimo deci da pričamo ništa loše o ocu. A i šta da kažemo, osim da je ubio nevinu ženu, doktoricu koja je svima pomagala, spašavala tuđe živote… – ističe Miroljub, i dodaje da će odgovor na to pitanje jednog dana djeca sama zatražiti od oca.
  Skrivena plaža na Makarskoj rivijeri na kojoj se svi žele okupati

Miroljub se prisjetio jednog događaja od prije nekoliko dana, koji pokazuje koliko Milena nedostaje njenoj kćerki.

  • Bili smo kod rođaka koji uskoro treba da idu u inostranstvo, a njihova kćerka je počela da plače jer mora da ostavi psa u Srbiji. Tada joj je moja unuka rekla: “Nemoj da plačeš, nije kraj svoketa. Kraj svoketa je kada ti umre majka, kao što je moja mama umrla – ispričao je Miroljub, jedva zadržavajući suze.

hayat.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

-

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Adin
Adinhttps://www.tnt.ba
Adin je geek manijak. Donosi vam najnovije it vijesti i savjete. Zna sve o mobitelima, laptopima, tabletima. Koje aplikacije ne trebate, bez kojih ne možete. Voli putovati, dobro jesti i piti, pa često piše o mjestima koje trebate posjetiti.

drugi upravo čitaju

MOŽDA VAS ZANIMa