KOLAKOVIĆ NAKON TRIUMFA: Nisam mogao vjerovati

odbojkaška reprezentacija Srbije upisala je drugu pobjedu u Ligi nacija, jer je sa 3-2 bila bolja od Argentine.

Srpski odbojkaši su krenuli silovito, no Gaučosi su uzvratili istom mjerom pa je odlučen tiebreak u kojem su se naši ipak konsolidirali i uvjerljivo pobijedili.

Izbornik Igor Kolaković, koji je imao zanimljivu interpretaciju ovog dvoboja, iznio je svoje dojmove nakon utakmice.

Ušli smo u ovu utakmicu s velikom energijom i s tolikom preciznošću, da opet nisam mogao vjerovati da možemo igrati na toj razini. Tada je do nas stiglo ono što zapravo jesmo. Dobili smo nepreciznost u prijemu, u podizanju druge lopte, protivnik je preuzeo inicijativu na servis… Bilo je teško izaćirekao je izbornik Srbije i dodao da je važno da su se uspjeli vratiti u meč.

No bitno je da smo peti set odigrali na razini prva dva i da smo još jednom pokazali da imamo sposobnost vratiti se. Važna pobjeda, Argentina je ispred nas na FIVB ljestvici. Svakako je bilo zadovoljstvo na kraju slaviti pobjedu s navijačima u Ottawi. Jako mi je drago što smo teško pobijedili, jer da smo prelako dobili Argentinu, ne bi bila objektivna situacija. Drago mi je da možemo igrati na visokoj razini, iako smo svjesni koliko propusta i šupljina imamo u igri.rekao je Kolaković.

www.sportskacentrala.com

drugi upravo čitaju