KO JE SEVERININA SESTRIČNA MIA: Majka ju je lažno prijavila za zlostavljanje, a s pjevačicom je u bliskom odnosu

Kao bomba je svojevremeno odjeknula vijest da je pjevačica Severina završila u policiji nakon fizičkog sukoba sa sestrom Marijanom.

Naime, kako je naveo Jutarnji list, prema prijavi sestre Marijane, pjevačica se s njom sukobila i to pred njihovom majkom Anom Vučković. Bilo je to pod okriljem noći, jedan sat poslije ponoći kada se iz stana začula velika buka.

Nakon fizičkog sukoba, pjevačičina sestra Marijana je Severinu prijavila policiji. No, Severina je od Općinskog državnog odvjetništva u Splitu dobila obavijest da je 5. juna 2023. godine odbačena kaznena prijava protiv nje.

Ovaj skandal tresao je regiju, ali također i iznenadio mnoge jer se smatralo da je Severina u fenomenalnim odnosima sa sestrom Marijanom, koja je inače novinarka i živi u Beogradu.

Zanimljivo je i to da je Severina u bliskom odnosu s Marijaninom kćeri, odnosno njenom sestričnom – Mijom Popović. Naime, Mia sa svojom majkom koja ju je prijavila da je zlostavlja telefonom, već godinama ne komunicira.

SS je postupao po prijavi i utvrdio da je Marijana Popović, čije boravište nije uspjela utvrditi ni policija, lažno prijavila CSS-u svoju kćerku i sestru. Severinin izvor tvrdi i da je Marijana Popović sve ovo radila u dogovoru s Milanom Popovićem o čemu navodno postoje pisani dokazi u obliku izjave Milana Popovića dane u CSS-u.

Pjevačica često objavljuje fotografije s Mijom, koja inače živi u njenoj neposrednoj blizini sa svojim partnerom Ivanom Lepušićem. Zanimljivo je i da je pjevačica jednom prilikom otkrila da je upravo ona dala ime svojoj nećakinji pa ne čudi što su jako bliske i povezane.

-Postoje u nama neki osjećaji neprevodivi u riječi… kad se rodila, dala sam joj ime… Mia, ni ne znajući koliko će joj to ime pristajati… jer je mila i jer je moja – napisala je pjevačica.

KO JE SEVERININA SESTRIČNA MIA: Majka ju je lažno prijavila za zlostavljanje, a s pjevačicom je u bliskom odnosu Express.


express.ba

drugi upravo čitaju