Karleuša postaje glumica u hit seriji: Ovaj poznati glumac je angažovao za veliki projekat

Muzička diva, Jelena Karleuša, koja već tri decenije osvaja publiku svojim hitovima, odlučila se za novi izazov – glumu. Prema informacijama, Karleuša će se prvi put oprobati u glumačkim vodama tokom 2024. godine, a detalji o njenom angažmanu i ulozi u seriji se drže u tajnosti.

Kako prenose mediji, Jelena Karleuša je dobila epizodnu ulogu u jednoj hit seriji. Iako detalji još uvijek nisu poznati, snimanje se očekuje tokom proljeća, a emitovanje serije se očekuje krajem ove ili početkom sljedeće godine.

Saradnja sa Lazarom Ristovskim

Na društvenim mrežama se pojavila informacija da je serija povezana sa Lazarom Ristovskim, a Karleuša je nedavno na svom Instagramu tagovala glumca, što je dodatno podgrijalo spekulacije o njihovoj saradnji. Iako su kontaktirali Ristovskog i Karleušine saradnike, nisu dobili potvrdu ove informacije.

– Novogodišnje poruke više nisu ono što su bile! P.S.: Dragi Lazare, ti imaš ovakvu karakternu drugaricu i još nismo potpisali ugovor za najgledaniji film svih vremena – napisala je pjevačica.

Priče o njihovoj saradnji datiraju još iz 2022. godine, kada su viđeni u razgovoru u jednom elitnom hotelu. Lazar je tada prokomentarisao njihov susret kao “slučajni susret i prijatan razgovor sa ženom, istinskim superstarom.”

Prethodno su kružile spekulacije da će Jelena Karleuša i Lazar Ristovski ostvariti saradnju, ali se nije znalo tačno o čemu je riječ. Neki su spominjali mogućnost da je u pitanju dokumentarni film koji Karleuša već dugo želi da snimi, dok su drugi navodili da će Ristovski biti reditelj tog projekta. Međutim, čini se da od toga neće biti ništa, jer su izvori bliski Jeleni tada govorili da je dokumentarac bio planiran za ljeto, prateći objavljivanje njenih albuma “Alfa” i “Omega”, piše Kurir.

Jelena Karleuša, jedna od najkontroverznijih ličnosti na javnoj sceni, svojom ulogom u seriji definitivno će privući pažnju kako svojih obožavaoca, tako i šire javnosti. Ostaje da sa nestrpljenjem iščekujemo njen glumački debi i da saznamo više detalja o ovoj zanimljivoj saradnji.

(express/republika)

Karleuša postaje glumica u hit seriji: Ovaj poznati glumac je angažovao za veliki projekat Express.

express.ba

drugi upravo čitaju