KARLEUŠA O PJESMI ZA EVROVIZIJU: Ono je bila brutalna diskriminacija, kako će Zejna proći usred Beograda!?

Luke Black s pjesmom “Samo mi se spava” predstavljat će Srbiju na Pjesmi za Evroviziju koja se održava u Liverpulu, a Jelena Karleuša, koja je javno podržala Zejnu, razočarana je izborom srpskog predstavnika.

-Zejna je sinoć morala da pobijedi. Zašto? Pa kako zašto? Za početak je bila najbolja pjevačica na takmičenju. Crni Luk, koji je pobijedio, nije ubo ton u d*pe (Fini dečko, nije kriv, ali niko ga se neće sjećati za dva meseca. Tačka. Sorry not sorry.) Ovo je surov posao, ne bajka za osjetljivu djecu pa da mora da se pazi na njihova osjećanja. Ko je razmišljao o Zejni i Džipsiju i njihovim osjećanjima diskriminacije, nepravde, nemoći? Niko – počela je Karleuša u svom stilu.

-Dalje, jedna prava evrovizijska pjesma je bila upravo Zejnna jer ulazi u kategoriju “World Music”. Crni Luk je na silu pokušao da bude trip i arti da strancima proda njihovu foru, a sve ukupno je bilo samo jeftini krindž pokušaj. Mi ne možemo da prodajemo tu vrstu muzike i tripa strancima jer će oni uvijek biti bolji u tome od nas jer su u toj muzici prirodni i bolji. Sem ako nisi talentovan kao Džipsi, a Crni Luk nije. Da se razumijemo, ja volim crni luk, ali ne u voćnom miksu.

-Jedna poruka i za LGBT zajednicu koja je hajpovala Crnog Luka sinoć. Tako ste hajpovali i Hurricane prošle godine pa je bilo šta? Za kraj… Neću da dolivam ulje na vatru, ali… ipak hoću. White supremacy mora da prestane. Džipsi i Zejna imaju sva prava da kažu da je ono sinoć bila brutalna diskriminacija, diskriminacija od strane bijelog žirija. I jeste. Jeste i tačka! Ali, ako im je za utjehu, pred Zejnom i Džipsijem je velika karijera. Dečko je sebe nazvao Džipsi Buum! U glavu! Hrabro! Otvoreno! Zejna je Zejna! Usred Beograda! Osoba koja konačno u ime svih Roma diže glas i kaže da su je maltretirali u školi, u poslu i životu i da neće da trpi. I zašto bi? Zejna – moralna pobjednica – završila je Jelena Karleuša.

(Express/Kurir)

KARLEUŠA O PJESMI ZA EVROVIZIJU: Ono je bila brutalna diskriminacija, kako će Zejna proći usred Beograda!? Express.

express.ba

drugi upravo čitaju