Kako se moli Pompejanska krunica? Molitva od 54 dana

Pompejanska krunica – kako je nastala

Kako je nastala Pompejanska kruna? Svatko ima svoj način molitve ili svoju omiljenu molitvu. Namaz je lijep i ljudi koji prakticiraju namaz osjećaju određenu nadu da će njihov zahtjev biti uslišan.

Jednako tako nastala je i Pompejanska krunica. Naime, 1884. Fortuna Agnelli je 13 tjedana trpila strašne bolove i grčeve.

Čak su i najpoznatiji liječnici tog vremena odustali od njega, nakon čega su ona i članovi njezine obitelji započeli devetnicu krunice Majci Božjoj. Točnije, započeli su devetnicu krunice 16. veljače 1884. godine. Dana 3. ožujka ukazala joj se Kraljica svete krunice.

Fortuna je tom prilikom molila Majku Božju da joj vrati zdravlje, navodeći da je molila devetnicu, ali nije osjetila nikakvo poboljšanje.

Nakon što je Majku Božju pozvala, Kraljica krunice, koju je Majka Božja posebno voljela, obećala joj je ozdravljenje nakon izmoljene tri devetnice.

Tijekom sljedećeg ukazanja Kraljica svete Krunice je rekla da svatko od nje može dobiti milost, ako izmoli tri devetnice krunice kao molbu i još tri kao zahvalu.

Taj se događaj posebno dojmio pape Leona XIII., te je počeo poticati vjernike na molitvu krunice, devetnice koju Gospa ne može ne čuti.

pompejanska kruna
Kako je nastala pompejanska kruna? Svatko ima svoj način molitve ili svoju omiljenu molitvu.

Zašto se moli Pompejanska krunica?

Osim toga kako se moli Pompejanska krunica, važno je razmotriti zašto se krunica moli. Prije svega treba reći da svaka molitva mora biti iz srca, što znači da iskreno molimo da nam se želja ostvari.

Također, molitva mora biti usmjerena prema pozitivnim i pravim stvarima, koje će vam zaista pomoći i koje su na neki način važne u životu.

Nema smisla moliti za materijalne stvari kao što je novac jer je to nešto bez čega se može i u biti za sreću u bilo kojem obliku novac i materijalne stvari nisu važni.

Naravno, molitva i Pompejanska krunica su tu da pomognu sebi ili svojim bližnjima, stoga za ispunjenje molitve treba moliti iskreno.

Budi strpljiv i odlučan u svojoj molitvi, a kada ti se ispuni želja ili zahtjev, budi zahvalan. Teško je objasniti što je iskrena molitva, jer ona dolazi iz srca i tek kada nešto jako želimo osjetimo snagu iskrene molitve koja jedina ima smisla i rezultata.

pompejanska kruna
Osim kako moliti Pompejansku krunicu, važno je razmotriti zašto se moli krunica

Kako moliti Pompejansku krunicu

Molitva je u ovom slučaju dugotrajna, odnosno pompejanska krunica moli se ukupno 54 dana. 27 dana moli se za ispunjenje prošnje ili potrebe, a jednako tako 27 dana moli se zahvala. Na početku je potrebno u kalendaru označiti prvi dan kada započinjemo namaz.

Ako ste na tržištu za superklon Replica Rolex , Super Clone Rolex pravo je mjesto! Najveća zbirka lažnih Rolex satova online!

pompejanska kruna
Molitva je u ovom slučaju dugotrajna, odnosno pompejanska krunica moli se ukupno 54 dana.

U sve dane moraju se moliti tri otajstva krunice: slavno, radosno i žalosno otajstvo. Vrlo je važno svaki dan izmoliti tri različita otajstva i ne preskočiti niti jedan molitveni dan.

Ako se samo jedan dan preskoči s molitvom otajstava, tada treba krenuti iz početka. U prvih 27 dana treba odabrati određeni zahtjev, jer ne možemo moliti Pompejansku krunicu za više želja i potreba u isto vrijeme.

Stoga se moramo koncentrirati na najvažniju potrebu. Pompejanska krunica ili molitva koju Gospa ne može ne uslišati može vam pomoći u potrebi, ali samo ako ste iskreni i zahvalni u svemu što tražite i dobijete.

Preporuka

Podržava TNT Group
kako se moli pompejanska krunica? molitva od 54 dana

neznase.ba

drugi upravo čitaju