Kako izabrati najbolji poklon za svaki horoskopski znak

Kada kupujete poklon za vama dragu osobu, dobro bi bilo znate šta bi nju zaista obradovalo. Ali u tome mogu da vam pomognu astrolozi koji otkrivaju kakve poklone voli svaki horoskopski znak i na taj način vam olakša kupovinu.

OVAN

Voli poklone! Sve uzbudljivo, šareno i zabavno učinit će ih sretnim. Ovnu treba funkcionalan poklon, zato mu odaberite neku “modernu tehnologiju”, kompas ili navigaciju. A ukoliko se dvoumite oko boje pravi izbor za njega je crvena.

BIK

Bik je znak predstavnika materijalnih objekata, vole luksuz, ali ujedno i praktičnost. Uvijek ih možete iznenaditi dobrom kožnom torbom ili skupocjenim parfemom.

BLIZANCI

Prilikom odabira poklona za Blizance, obratite pažnju na njihovu ličnost, njih spektar interesovanja je širok, pa povedite računa šta ih u tom trenutku interesuje. Blizanci vole humor i inteligentne poklone zato mu poklonite neki strip, duhoviti poklon paket ili dobru knjigu.

RAK

Ovo je emotivan znak i njegov karakter je vođen osjećajima. Rak voli udobnost i eleganciju, pa stare kolekcionarske stvari će pobuditi njegovo interesovanje. Rak zna da cijeni poklon, a posebno one sa sentimentalnom vrijednošću.

LAV

Lav obožava poklone. Lavovi su materijalisti i puno pažnje posvećuju svom izgledu. Vole luksuzne poklone poput skupih i dizajnerskih stvari, zlata i skupog nakita.

DJEVICA

Djevica je praktična duša koja voli sve da analizira. Djevica ima i svoju blagu i stidljivu stranu, a više od svega cijeni praktičnost. Djevici uvijek možete pokloniti nešto od nove tehnologije.

VAGA

Voli poklone u što većoj količini! Posjeduje umjetničku crtu i voli lijepe stvari i vole da lijepo izgledaju tako da bi ih njaviše obradovala kozmetika, slike, parfem ili nakit.

ŠKORPIJA

Voli bezrazložno da prima poklone, pogotovo one koji imaju seksualnu funkciju. Najbolji poklon za Škorpiju je nešto iz seksi šopa.

STRIJELAC

Strijelac voli avanture i putovanja. Iznad svega vole svoju slobodu, a najmanje voli monotoniju. Idealan poklon za njih je putovanje.

JARAC

Oni su zemljani znak i iznad svega cijene praktičnost, ali ujedno i skupocjenost. Najbolji poklon za Jarca je egzotični predmet koji ima simboliku ili pak skupocjeni sat.

VODOLIJA

Poklonite mu nešto što će poslužiti za razvoj novog hobija. Kompijuter, fotografije, sportski rekviziti su idealni poklon.

RIBE

Njihova odlika je sanjarenje. One su umjetnički, duhovno orijentisane osobe. Dajte im aromatične štapiće, toplu odjeću i deku.

(Express/grand.online)

Kako izabrati najbolji poklon za svaki horoskopski znak Express.

express.ba

drugi upravo čitaju