Kaja Ostojić iskreno o bivšem suprugu i neplaćenim alimentacijama! Kćerka Nikolina je najviše propatila

Katarina Kaja Ostojić već nekoliko godina uživa u ljubavnoj vezi sa fudbalerom Mateom Pavlovićem, a prije njega imala je tri braka. Iz prvog braka sa košarkašem Nikolom Dragojlovićem pjevačica ima kćerku Nikolinu i inače ne voli pretjerano u javnosti da govori o ovom periodu svog života.

Ipak, Kaja je sada govorila o tome i priznaje da se ne kaje zbog svog prvog braka, a spomenula je i njegove neisplaćene alimentacije kćerki.

– Ne kajem se zbog prvog braka, jer imam predivnu kćerku. Nismo se baš rastali na najbolji način i prosto, ko želi kontakt sa svojim djetetom, taj će da ga napravi. Ja nikada to nisam branila. Ona nikada nije patila zbog toga što on nije tu, stvarno to nikada nisam vdjela. Prosto je odrasla bez njega, maltene otkad se rodila je rasla bez njega. On je jednom platio alimentaciju, prije skoro 18 godina. Kad smo se rastali dao mi je 500 eura i više nikad ništa. Sve sam sama postigla – ispričala je Kaja, koja se zatim osvrnula i na svog trećeg i posljednjeg bivšeg supruga, DJ Džuniora Džeka.

Kaja je objasnila razloge njihovog raskida, kao i da li joj je smetalo saznanje o njegovoj novoj vezi koja je uslijedila malo poslije njihovog razvoda.

– Izgubili smo taj muško-ženski odnos, zbog toga smo se i rastali. Ta kriza je trajala jedno godinu, dvije i vjerovala sam da ćemo to prevazići. Mama mi je govorila da ne cvjetaju uvijek ruže, ali sam ja slušala svoje srce – rekla je Kaja i otkrila da nije patila jer je njen bivši suprug tako brzo stupio u novu vezu.

– Nije me njegova nova veza pogodila kao ženu, pogodilo bi me da je bila neka prevara, da je bila situacija da sam ja ostala ucviljena. Ali nije mi bilo svejedno, u smislu nisam se maltene ni ohladila, ali dobro. Sve zarad njegove sreće – priznaje Kaja, piše Svet.

Drugi muž pjevačice bio je košarkaš Uroš Duvanjak, a njihov brak je trajao svega četiri mjeseca.

(express/svet)

Kaja Ostojić iskreno o bivšem suprugu i neplaćenim alimentacijama! Kćerka Nikolina je najviše propatila Express.

Sportska centrala

drugi upravo čitaju