JEZIVE SCENE! Pjevač zbrinuo pretučenu bebu

Potpuni haos nastao je danas kada je policija uhapsila dvadesetpetogodišnjeg V.M. iz Beograda zbog sumnje da je pretukao nevjenčanu suprugu i njihovu šestomjesečnu bebu.

Beba se trenutno nalazi u domu nekadašnjeg takmičara „Zvezda Granda“ Milana Dinčića Dinče, a pjevačeva supruga Jelena otkrila je zastrašujuće detalje.

jezive scene! pjevač zbrinuo pretučenu bebu

-To je rođena sestra od moje vaspitačice, koja radi kod mene u vrtiću, pa sam prosto osjetila i moralnu dužnost da moram da joj pomognem. Žena je trpila već duže vrijeme nasilje, ali je prijetio da će svašta uraditi, što se i sada plašim da će da ga puste, njega su sad upravo priveli, imam tu informaciju. Ona, dok je tukao samo nju, nije reagirala, međutim, dijete je imalo modrice. Ja sam to dijete vidjela, kada je pitam šta je ovo, ona je lagala, te udarilo se ili nešto….- istakla je Dinčina žena, a potom rekla da je pomenutu djevojku V. M. i silovao:

jezive scene! pjevač zbrinuo pretučenu bebu

– Noćas, kada je i silovao i tukao i dijete davio, ona je sačekala da ode na posao, i pozvala nas i otišli smo u Urgentni da sve to prijavi. Supruga njenog su priveli, poslije velike borbe i cimanja, priveli su ga. Dijete je u podlivima i modricama. Ona još nije došla, mi je čekamo, mi smo uzeli dijete, povrede, nagnječenje grudnog koša, sve je to u Tiršovoj utvrđeno, međutim, pošto je silovana, morala je da ide u Višegradsku na pregled, a to ne može dok inspektor ne da nalog. Onda su nju odveli policajci službeno i evo čekam da se vrati – ističe Jelena za Blic.

jezive scene! pjevač zbrinuo pretučenu bebu

Ono što je najbitnije je da je beba nakon zastrašujućeg događaja dobro iako ima vidljive modrice i ogrebotine.

-Ima ogrebotine po vratu, vide se tragovi davljenja. Nije nam se žalila prije da je doživljavala nasilje, ali se vidjelo, dođe kod svoje sestre, vidim je, vidim da je nešto sumnjivo, ali se ona plašila nije smjela da kaže. Moj suprug je nju vidio jutros u Urgentnom, jer sam ja morala da zamijenim vaspitačicu na poslu, da bi ona izašla. Ona je žena krajnje slomljena, ponižena, samo su je pitali zašto je sve trpila, a ona je rekla: „Plašim se da će ponovo da izađe“. Sve vrijeme dok smo bili u bolnici, on je slao poruke: „Krenuo sam da vas tražim, sahranit ću te kad te nađem“. Sreli su se u policijskoj stanici kad je ona bila tamo, isto joj je to rekao. I ona kaže: „Šta sam ja sad uradila, ako oni njega sutra puste?“. Preplašena je. Pitam njenu sestru, sad kad je došla kod mene što do sada nije prijavila, međutim ona se jako plašila da će da bude još gore kada ga puste – objasnila je pjevačeva supruga.

jezive scene! pjevač zbrinuo pretučenu bebu

JEZIVE SCENE! Pjevač zbrinuo pretučenu bebu Express.

express.ba

drugi upravo čitaju