Jennifer Aniston otkriva kako se nosila s bolnim razvodom od Brada Pitta: Prvo sam otišla na terapiju

U posljednjoj emisiji Ellen DeGeneres, koja nakon dugih 19 godina završava emitiranje svog talk showa, gostovala je glumica Jennifer Aniston koja se prisjetila jednog od najbolnijih razdoblja svog života. Bilo je to kobne 2005. godine kada joj se život okrenuo naglavačke

Jennifer Aniston gostovala je u emisiji neponovljive Ellen DeGeneres, koja je gledatelje širom svijeta razočarala svojom odlukom da nakon 19 godina gasi svoj popularni talk show.

U centru pažnje bila je ovoga puta zvijezda ‘Prijatelja’ koja je potpuno otvorila dušu i prisjetila se jednog od najgorih perioda života, kada se rastajala od glumca Brada Pitta. Istovremeno je završavala snimanje svoje desetogodišnje avanture s ‘Prijateljima’ i našla se na raskrižju života potpuno shrvana.

 

– Dakle, razvodila sam se i otišla sam na terapiju, započela je uvijek vedra i nasmijana Aniston pa nastavila.

– A onda mi se pružila prilika igrati u filmu ‘Prekid’. Nekako sam bila na rubu, ali onda sam sama sebi rekla da ću sve okrenuti u svoju korist. Neka to bude jedno novo poglavlje u mom životu. Okrenula sam novu stranicu, završila stare stvari i odjednom je sve odlično funkcioniralo.

Jennifer Aniston otkriva kako se nosila s bolnim razvodom od Brada Pitta: Prvo sam otišla na terapiju Azra Magazin.

drugi upravo čitaju