JELENA GOLUBOVIĆ PREKLINJE ZA POMOĆ: Hitno mora na operaciju, situacija je alarmantna

Bivša rijaliti učesnica, Jelena Golubović, aktivna je na društvenim mrežama i dijeli sa svojim pratiocima šta joj se dešava u privatnom životu, međutim, posljednjom objavom je zabrinula svoje pratioce i fanove.

Naime, Jelenina najnovija objava na društvenoj mreži Fejsbuk uznemirila je njene fanove, u kojoj je rijaliti zvijezda apelovala na svoje “šampione” da se prijave i da dobrovoljno doniraju krv.

-Dragi šampioni, doktoranti… Potrebna su dva davaoca krvi. Molim Vas, ako neko može neka ostavi komentar. Hvala unaprijed puno – napisala je Golubovićeva, a zatim i za medije pojasnila situaciju zbog koje je tražila dobrovoljne davaoce krvi:

jelena golubović preklinje za pomoć: hitno mora na operaciju, situacija je alarmantna
JELENA GOLUBOVIĆ PREKLINJE ZA POMOĆ: Hitno mora na operaciju, situacija je alarmantna

Svetlana Ceca Golubović, majka Jelene Golubović (foto: ST/N. Mutić)

-Moja mama treba da operiše koljeno, pa je neophodno da nađemo tri dobrovoljna davaoca krvi. Već sedam dana pokušavamo da nađemo donore, ali pošto nismo uspjeli, na kraju sam objavila na svom Fejsbuk profilu. Malo ljudi ispunjava neophodne uslove, a to je da si zdrav, da nisi preležao žuticu i da nisi malokrvan. Krvna grupa nije bitna – istakla je Jelena, a zatim detaljnije objasnila zašto njena mama Ceca mora se operiše:

-Hrskavica joj je otišla na oba koljena. Sada je poslije sedam godina došla na red i ja sam sretna što je ubrzan postupak sa novim rukovodstvom, kako je i predsjednik obećao. Ministarka je obećala reforme i evo zvali su moju mamu. Sada je ostalo još samo mi da nađemo davaoce krvi, kako bi ona mogla da se operiše. Nikola Lakić, koji je bio sa nama u “Farmi 7”, je donirao krv, ali je potrebno da se nađe još dvoje ljudi. Meni je prvog jula rođendan i ako me neko voli, neka mi to bude poklon za rođendan. Problem je što samo tri odsto populacije daje krv – rekla je bivša učesnica “Zadruge” za Srbija Danas.

JELENA GOLUBOVIĆ PREKLINJE ZA POMOĆ: Hitno mora na operaciju, situacija je alarmantna Express.

express.ba

drugi upravo čitaju