JEDNOG SINA SU VEĆ IZGUBILI, A SADA SU RODITELJI OSTALI I BEZ IVANA: OVO SU DETALJI JEZIVE TRAGEDIJE KOJA JE POTRESLA LESKOVAC

Njegovi roditelji Ruža i Jovan za smrt sina saznali su od komšija, a sa nestrpljenjem čekaju informaciju da li je ubijen i ko to uradio. Klupko zločina počelo je da se odmotava juče na dan sahrane Ivanove supruge Biljane.

  • Nismo htjeli da im kažemo šta se desilo dok se ne završi obdukcija i ne budemo sa sigurnošću znali kako je Ivan preminuo. Svekar i svekrva su od komšija saznali da je Ivan stradao, a onda su to isto čuli u vijestima. Više nismo mogli da ovu vijest skrivamo od njih. Moj suprug je došao i Zbežište i odveo ih u Vučje kod ljekara. Oni su jako loše – kazala je Danijela S., snaha pokojnog Ivana.
jednog sina su već izgubili, a sada su roditelji ostali i bez ivana: ovo su detalji jezive tragedije koja je potresla leskovac
Kurir

Ona je za Kurir objasnila da je njen suprug odveo roditelje kod ljekara kako bi dobili nešto za smirenje jer su se potresli nakon što su saznali kako je Ivan skončao. Da podsjetimo, kako se nezvanično saznaje on je pronađen zabetoniran, a prema drugoj verziji tijelo mu je pronađeno u buretu.

Da zlo bude još veće Ivan je drugi sin koga su Ruža i Jovan izgubili.

  • Osim Nenada, starijeg sina imali su i Slavišu koji je u ranom djetinjstvo tragično izgubio život. Oni su svi živjeli u Zbežištu kada je tokom igre lovačkom puškom jedan dječak usmrtio Slavišu koji je tada imao pet godina. Ivan je rođen nakon njegove smrti – kaže komšinica Ljiljana Miletić.

hayat.ba

drugi upravo čitaju