back to top

IZDOMINIRAO VEČERAS: Ovo je prvi polufinalista “Zvezda Granda”

Večerašnju emisiju najgledanijeg takmičenja na Balkanu „Zvezde Granda“ otvorili su mladi i talentovani pjevači Petar Bulatović i Jasmin Alievski.

Takmičar iz tima Cece Ražnatović odabrao je pjesme „Ovamo cigani“ i „Potražiću oči nešto zelenije“, dok je Jasmin koji brani boje tima Đorđa Davida odabrao numere „Duga“ i „Vagabundo“.

Momci su dali sve do sebe da se pokažu u što boljem svjetlu, a tome svjedoči i broj glasova žirija. Već na početku emisije dobili smo prvog polufinalistu, a to je Petar, dok će Jasmin ponovo nastupiti u baražu jer je večeras osvojio četiri glasa.

-Momci bili ste dobri, borili ste se koliko ste mogli i naspram vaših mogućnosti. Dala sam glas obojici, s tim da je ovdje izvjesna prednost za Petra da ne bude da je podjednako. Jasmin je u drugoj pjesmi malo krizirao kao po običaju, ali si se brzo vratio natrag – rekla je Ana Bekuta na samom početku.

Mili i Viki su imali sličan stav kada su u pitanju oba takmičara, s tim da je Viki istakla da je Jasmin bio bar duplo bolji na probi nego sada.

-Petre kod tebe se vidi baš veliki napredak, pogotovo na Tozovcu za koga znam da su se mnogi slomili kada ga pjevaju. Pogotovo strofa, ušao si lijepo, donio emociju, ali su sačuvao pjesmu kako treba da zvuči i drugu si pjevao tačno i lijepo. Vidi se baš napredak i mislim da si izdominirao u duelu. Jasmine, mislim da je prvi put da nisam glasao za tebe. Nisam glasao jer od tebe očekujem više, kada sam fan nečijeg pjevanja i ponašanja na sceni ja sam baš vjeran fan. Ovo danas nije bilo to, to – rekao je Mili.

Na kraju su mentori dali završne riječi, Ceca je bila zadovoljna nastupom svog takmičara, dok je Đorđe pružio podršku Jasminu u baražu.

izdominirao večeras: ovo je prvi polufinalista “zvezda granda”
IZDOMINIRAO VEČERAS: Ovo je prvi polufinalista “Zvezda Granda”

-Ovo ovdje se sada važi, druga pjesma ti je dobra. Ja jedino mogu da te zamolim, ali te kao Isusa Hrista molim u baražu pucaj. Pala ti je energija, to je osnovni problem u drugoj pjesmi, čim ti padne energija ti dolaziš u problem sa intonacijom – kazao je Đole.

-Petre sve što smo dogovorili i sve kritike koje smo slušali od početka sezone, radili smo na tome. Večeras si dobio sve moguće pohvale i čestitam ti na tome – zaključila je ponosna mentorka.

(Express/Grand)

IZDOMINIRAO VEČERAS: Ovo je prvi polufinalista “Zvezda Granda” Express.

express.ba

drugi upravo čitaju