ISPLIVALI JEZIVI DETALJI O OCU NASILNIKU: VRIJEĐAO SUPRUGU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA, PRIJETIO NJOJ I NJENOM NOVOM PARTNERU

isplivali jezivi detalji o ocu nasilniku: vrijeđao suprugu na društvenim mrežama, prijetio njoj i njenom novom partneru

Nasilje nad djevojčicom otkrili su ljekari koji su pozvali policiju zbog povreda na njenom tijelu, a ona je ispričala da je modrice i podlive zadobila od svog oca.

Kako je rekla njegova majka Slavka, njega je skoro napustila supruga jer nije mogla da trpi alkohol i nasilje.

Kaže da je otišla da živi sa drugim čovjekom u Veliku Planu.

-Žena je otišla od njega na Uskrs. Djeca su ostala sa njim, nisu krenula sa majkom zbog momaka koje imaju ovdje. Dušica je htjela da izađe sa momkom, ali Srđan joj nije dao. Popio je koju čašicu. Tada su se posvađali – priča Slavka M. majka Srđana M. (46) iz Parcana kod Sopota koji je osumnjičen da je 17. aprila pretukao svoju kćerku Dušicu M. (16).

Iskopao raku za suparnika

Komšije kažu da su policija i hitna pomoć često dolazile zbog njegovog problema sa alkoholom i nasilničkim ponašanjem, a jučer mu je određen pritvor do 30 dana.

Uhapšeni muškarac je, malo nakon što ga je žena napustila na društvenim mrežama objavio da je svom suparniku, a ženinom partneru, iskopao raku.

Naime, on je objavio fotografiju na kojoj se vidi iskopana raka, a u komentarima se ljudi pitaju da li je to iskopao za ženinog ljubavnika.

Na društvenim mrežama je vrijeđao ženu, nazivao je najpogrdnijim imenima i prijetio joj.

-Prijetio je njoj i njenom navodnom ljubavniku, pisao kako će ih sve tući, kao i razne druge vulgarnosti i gadosti – kaže izvor Kurira.

-Otišla je k****, ako nema veze – napisao je na društvenim mrežama uhapšeni muškarac, nakon čega je nastavio da je vrijeđa i prijetio da njenom novom partneru.

Prema riječima njegovog brata, on tako pijan sjedne i piše po mrežama najgnusnije uvrede na račun njegove žene i čovjeka kod koga je otišla.

Jedna njegova prijateljica u komentarima je pitala da li je to za ženinog novog partnera, dok je drugi prijatelj napisao da se suparnik spremi.

Kako su ispričale komšije, on je bio izvanredan čovjek sve dok ne popije, piše Blic.

-On je uvijek bio pijan, dere se. Bivša žena mu je bila dobra, sredila mu tu kuću, a on je tjera iz nje. A sada je prijetio i njenom dečku da će ih sve ubiti – kaže jedna komšinica i dodaje da je u sve upućen CZR i da su rekli da je bolje da ide i mlađa kćerka, da je tako bolje – kaže ova komšinica.

hayat.ba

drugi upravo čitaju