ISKRENO ODGOVORILA: Odlučivanje između Tee Tairović i Prije

Marija Šerifović je u jednoj emisiji kod Ognjena Amidžića otvoreno govorila o albumima svojih kolega, istakavši uspjeh Aleksandre Prijović i Tee Tairović.

U rubrici gdje goste pitaju gledaoci, Marija je dobila pitanje o novim projektima kolega.

“Znam o čemu me ljudi pitaju, vjerovatno misle na ovu frku oko Prije, Tee… Te djevojke imaju svoju publiku, rade najbolje što mogu,” – počela je Marija, dajući svoj sud.

Aleksandra Prijović je trenutno jako uspješna, želim joj da i dalje ostane pri vrhu. S druge strane, Tea izvodi potpuno drugačiju muziku koja se ne može naći na tržištu. Ona uspješno pliva u tom stilu, ali ja ne mogu da ocjenjujem po svojim standardima. To je njihov maksimum, ali da li bih ja to ocijenila desetkom, to neka drugi procjenjuju. To je moj iskreni odgovor,” – rekla je Marija u emisiji “Amidži šou.”

ISKRENO ODGOVORILA: Odlučivanje između Tee Tairović i Prije

Marija je također prvi put govorila o surogat majci koja joj je rodila sina u Americi, otkrivajući detalje o tom događaju.

“Užasno mi smeta što na Balkanu, uz dužno poštovanje svim normalnim, civilizovanim ljudima, postoje takvi komentari. Ja živim u Americi, ne opterećujem se takvim stvarima. Ta žena je imala posebane tretmane, masaže svaki dan, čistačicu…,” – rekla je Marija o surogat majci.

(Express / Telegraf)

BEZ DLAKE NA JEZIKU ISKRENO ODGOVORILA: Birala između Tee Tairović i Prije Express.

Izvor: ( express.ba / Javno.ba )

drugi upravo čitaju