Huawei P60 Pro fotografirao Mjesec i Veneru – fotografije su „mrak”

Došli smo u vrijeme kada se kvaliteta kamera fotoaparata mjeri u tome „koje model može bolje fotkati Mjesec”. Čini se smiješno ali je doista tako.

Netflix do kraja godine planira predstaviti još 40 igara

Zašto bi i po pitanju svježe predstavljenih Huawei P60 modela bilo išta drugačije. U glavnoj ulozi je svakako Huawei P60 Pro telefon. Za kojeg smo rekli da ima vrhunske kamere.

Za sada je ovaj telefon predstavljen isključivo Kineskom tržištu ali globalna dostupnost odnosno Europsko predstavljanje zakazano je za 09.05.2023. u Minhenu.

Električni automobili dobivaju Unreal Engine 5.2

No vratimo se mi na samu biti članka. Dakle iako nije predstavljen „globalno”, Huawei P60 Pro u Kini zaista bilježi (fotografira) vrhunske fotografije.


tekst3sl2 7

Jedne od njih svakako jesu i fotografije Mjeseca koji Veneru. Bilo je to „nedavno” odnosno 24.03.2023. kada se sa Zemlje mogao vidjeti jasni poredak planeta našeg Sunčevog sustava: Jupiter, Venera i Mars.

Samsung ove godine donosi „Tri-Fold” telefon

Kada su se ovi planeti odnosno njihov pored mogao jasno vidjeti i golim okom. Čini se kako je to bila odlična situacija za prikaz „moći” kamera Huawei P60 Pro pametnog telefona.

tekst2sl1
Fotografija snimljena Huawei P60 Pro – Periskopskom kamerom.

Fotografije (koje donosimo u nastavku) snimljene su u Maleziji te se na njima jasno mogu vidjeti „sitne” teksture Mjeseca. Uz Mjesec vidljive su teksture i boje (svjetline) i ostalih planeta.


huawei p60 pro fotografirao mjesec i veneru – fotografije su „mrak”

Huawei i Avatr „osnažili” suradnju – tržište očekuje limuzinu Avatr 12

Čini se kako je Huawei napokon „naučio lekciju” koja ga je nedavno tako skupo stajala. Kada su s Huawei P40 modelom „fotografirali” Mjesec,da bi kasnije u montaži stavljali „skinute” fotografije Mjeseca.

tekst2sl4
Fotografija snimljena Huawei P60 Pro – Periskopskom kamerom.

No to je zaista stara priča i ne želimo se sada na nju vraćati. Ono što želimo istaknuti (i ponoviti) je to kako je Huawei P60 Pro zaista vrhunski pametnih telefon s isto tako „super moćnim” kamerama.

BMW najavljuje i5- je li ovo novi BMW 5?

I zaista se veselimo predstavljanju koji će biti u Minhenu 09.05.2023. Nakon predstavljanja s veseljem ćemo „ugostiti” na recenziju Huawei P60 Pro ali i „slabijeg brata” Huawei P60.

tekst2sl2
Fotografija snimljena Huawei P60 Pro – Periskopskom kamerom.

Prisjetimo se kako smo se već imali prilike susresti s kamerama Huawei P60 Pro modela i to prije „Kineskog predstavljanja”. Već je tada Huawei dao do znanja da zaista zna i kako je u stanju obaviti odličan posao.

Snapdragon 7+ Gen 2, predstavljen – prvi telefoni krajem mjeseca

Ne preostaje nam ništa drugo već kada Huawei P60 Pro bude predstavljen na globalnom tržištu da i mi u recenziji fotografiramo Mjesec, pa da usporedimo dali se bolje vidi u Maleziji ili u Hrvatskoj.

tekst2sl3
Fotografija snimljena Huawei P60 Pro – Periskopskom kamerom.

Naravno, šalu na stranu. Željno iščekujemo Huawei P60 modele pametnih telefona na testiranju, te ćemo vas o tome svakako obavijestiti na našim stranicama.

Samsung Galaxy Watch 6 modeli donositi će veću bateriju

I nadamo se kako će Huawei uskoro „pobijediti” sve ove Američke sankcije i napokon s punim pravom moći koristiti Google usluge i servise na svojim itekako vrhunskim modelima pametnih telefona.

itportal.ba

drugi upravo čitaju