HRANI SE U NARODNOJ KUHINJI: Bebi Dol je propala, mršava, jedva stoji…

Bebi Dol, muzička pop ikona dvadesetog vijeka i neko ko je pomjerio granice kako audio, tako i vizuelnog izražaja na području Balkana, imala je blistavu karijeru sve do trenutka, kada početkom savremenog doba nije naišao njen sunovrat. Mnogi nagađaju šta je zapravo razlog “uništenja” tako izvanrednog umjetnika, ali istina je negdje između.

Ovog puta Dragana Šarić poznatija kao Bebi Dol, u sam centar medijskih natpisa, došla je zbog još jedne u nizu tužnih scena u njenom životu. Prema riječima očevidaca, pjevačica je viđena kako je u nekoliko navrata bila korisnica narodne kuhinje.

Nekadašnja predstavnica Srbije na “Evroviziji” i učesnica nekoliko rijaliti formata poput “Farme” i “Zadruge”, navodno je viđena u narodnoj kuhinji u Beogradu. Već neko vrijeme ne pojavljuje u javnosti, a nakon posljednjeg televizijskog gostovanja počele su špekulacije da se ne nalazi u dobroj finansijskoj situaciji.

hrani se u narodnoj kuhinji: bebi dol je propala, mršava, jedva stoji…
HRANI SE U NARODNOJ KUHINJI: Bebi Dol je propala, mršava, jedva stoji…

U prilog navedenom ide i izjava volontera narodne kuhinje u Beogradu.

-Dva ili tri puta je Bebi ovdje dolazila po sljedovanje hrane. Nisam siguran da li je obrok uzimala za sebe ili nekog drugog, pošto ima slučajeva da neko uzima hranu za nekog ko nije u mogućnosti da dođe. Jako se promijenila fizički. Dosta je smršala, djelovalo je kao da jedva stoji na nogama. Prepoznao sam je po kosi i specifičnom glasu. To je baš djelovalo tužno – izjavio je volonter narodne kuhinje.

-Zabrinuti za Bebi jesmo. Dosta je propala, porodični problemi oko bolesti majke i tetke su na njoj ostavili dubok trag. S njom niko nije u kontaktu već neko vrijeme. Posvetila se porodici u posljednje vrijeme, to joj je bio prioritet. Mnogo se sekirala oko majke Magdalene, koja je bila teško bolesna, a onda joj se razboljela i tetka. Sve je palo na nju. Išla je od jedne do druge. Život joj je postao baš haotičan – rekao je drugi neimenovani izvor.

(Express/Srbijadanas)

HRANI SE U NARODNOJ KUHINJI: Bebi Dol je propala, mršava, jedva stoji… Express.

express.ba

drugi upravo čitaju