HRABRA IZJAVA: Kladim se na Novaka i Medvedeva na betonu, ali Felix će osvojiti Wimbledon

Srbijanski tenisač Novak Đoković iza sebe ima tešku godinu, prije svega zbog spriječenosti nastupa na brojnim turnirima, među kojima su Australian Open i US Open, dok u Wimbledonu, gdje je branio naslov, nije bilo bodova.

No, čim se vratio u Australiju, podigao je svoj jubilarni 10. trofej na prvom Grand Slamu sezone, i to prilično dominantno.

Tako je osvojio svoj 22. Grand Slam naslov čime se izjednačio s Rafaelom Nadalom na vječnoj listi. U nastavku sezone slijedi daljnja borba za najvećeg tenisača ikada.

Frédéric Fontang, trener Felixa Auger-Aliassimea, govorio je o favoritima na preostala tri velika turnira.

Vjeruje da će Rafa biti prvi do 23. veleslalomaske, na Roland Garrosu, gdje je daleko najdominantniji u povijesti.

Vjerujem da će Rafa pobijediti u Parizu, iako mnogi govore da bi se mogao povući. Prošle je sezone osvojio dva Grand Slama i završio drugi na ATP ljestvici. Unatoč svemu, Nadal ostaje favorit Roland Garrosarekao je Fontang.

Kada je u pitanju Wimbledon, turnir na kojem je naš tenisač tek nešto manje dominantan nego u Melbourneu, čini se da možda nije dao objektivnu ocjenu.

Što se tiče turnira na betonu, Đoković i Medvedev su dva favorita i zato bih se kladio na njih na US Openu. Mislim da je rasprava oko Wimbledona otvorenija. Felix je tamo već došao do četvrtfinala, ima sjajan servis i sva oružja da tamo uspije. Moje predviđanje je da će Felix biti pobjednik Wimbledonahrabro je izjavio trener kanadske tenisačice.

www.sportskacentrala.com

drugi upravo čitaju