Horoskop za narednu sedmicu: Čuvajte se otkaza, dok vas strast može navesti i na nerazumne odluke

OVAN

21.III – 20.IV

Ljubav: Vaš život je uzbudljiv, pun promjena i iznenađenja. Iskoristite priliku ako ste sami, jer nova ljubav dolazi vam ususret. Ako ste u vezi, opet se zaljubljujete u partnera.

Posao: Novi projekt vraća vam volju za rad, naglašava optimizam. Osim toga, i finansijska prognoza više je nego povoljna. Uloženi trud i zalaganje bit će primjereno nagrađeni.

Zdravlje: Opustite se, okrenite se sebi.

BIK

21.IV – 22.V

Ljubav: Emotivno ste nemirni, imate potrebu da nešto promijenite u vezi. Bježite od monotonije, skloni ste i koketiranju. Ako ste slobodni, nova osoba donosi slatka treperenja.

Posao: Puni ste entuzijazma, motivirani za nove pobjede. Zamka je u tome, što vam se sve čini lakše nego što jeste. Uz mnogo truda, vaša poslovna priča ima pozitivan saldo.

Zdravlje: Neka odlasci u prirodu budu redovni.

BLIZANCI

23.V – 22.VI

Ljubav: Dolazi nova nada u vaš ljubavi život. Veza blista novim sjajem, a odnos s partnerom dobija zrelost i novi kvalitet. Ako ste slobodni, moguć je početak strastvene ljubavi.

Posao: Zadovoljni ste načinom na koji se odvija vaš posao. Ovo je period pun uspjeha i uspona za sve, a naročito ako je vaš posao vezan za umjetnost, pravo i medije.

Zdravlje: Raspolažete velikom unutarnjom snagom.

RAK

23.VI – 22.VII

Ljubav: Romantika, snovi i emocije zaokupljaju vam misli više od bilo čega drugog. Slijede prijatna iznenađenja. Ako ste usamljeni, na pragu ste nove ljubavne priče.

Posao: Možete očekivati priznanje za svoj rad, ali i splet povoljnih okolnosti koji će vam sve učiniti mnogo lakšim nego što ste zamišljali. Sve vrvi od originalnih, svježih ideja.

Zdravlje: U odličnoj, top formi ste.

LAV

23.VII – 22.VIII

Ljubav: Na ljubavnom planu vam, istinski, cvjetaju ruže. I vi i voljena osoba puni ste planova i nade. Ako ste sami, imate priliku za romantičnu vezu, moguće i za cijeli život.

Posao: Možete očekivati ostvarenje planova, a jedna poslovna odluka ili ideja, pokazat će se višestruko korisnom i veoma isplativom. Ipak, nađite vremena i za predah.

Zdravlje: Više pažnje posvetite prehrani i vježbanju.

DJEVICA

23.VIII – 22.IX

Ljubav: Osjećate radost življenja, neprestano dobijate dokaze da vam voljena osoba nesebično uzvraća ljubav. Ako ste sami, neko će vam uskoro rastopiti “ledeno srce”.

Posao: Vaše aktivnosti odvijaju se utvrđenim redoslijedom. Lagano  obavljate sve poslove, koristite svaku priliku da kolege zadivite originalnim, oštroumnim idejama.

Zdravlje: Uspostavite pravilan ritam sna i odmora.

VAGA

23.IX – 22.X

Ljubav: Ponovo je kod vas izražena potreba za slobodom, a u isto vrijeme želite usrećiti partnera?! Ako ste sami, čini se da je sazrelo vrijeme za snažnu, nepatvorenu ljubav.

Posao: Odlikuje vas nepogrešiv osjećaj za ispravan pristup problemima.  Slobodno možete, hrabro i odlučno, krenuti u ostvarenje novog projekta i plasiranje svojih ideja.

Zdravlje: Koriste vam šetnje i lagana hrana.

ŠKORPIJA

23.X – 22.XI

Ljubav: Ako želite riješiti ono što vam smeta, razgovorajte s voljenom osobom. Potom slijedi uživanje, veza dobija novi kvalitet. Ako ste slobodni, vaši snovi postaju stvarnost.

Posao: Slijedi ugodno iznenađenje, nove obaveze, koje donose i bolju zaradu. Inteligentno i majstorski koristite sve adute kojima raspolažete, ali i sve svoje potencijale.

Zdravlje: Briga o sebi je sastavni dio svakodnevice!

STRIJELAC

23.XI – 22.XII

Ljubav: Ljubavni život je stabilan. Ovo je sjajan period i za romantično druženje s voljenom osobom. Ako ste slobodni, ljubavni život može se ispreplesti s poslovnim.

Posao: Šarmom i optimizmom osvajate kolege i bez teškoća ostvarujete cilj. Najviše sreće imate u projektima koji zahtijevaju promućurnost, smisao za estetiku i spretnost.

Zdravlje: Imate i dodatnu energiju.

JARAC

23.XII – 21.I

Ljubav: Zaljubljivi ste, pa vas strast može navesti i na nerazumne odluke. Ako ste u vezi, sumnjate u partnerovu vjernost, ali i sami ste skloni flertu. Smirenje brzo stiže.

Posao: Sve se odvija iza kulisa. Samozatajni ste i nepovjerljivi prema ljudima koji vas okružuju, a svoje poslovne planove pomno skrivate. Vjerovatno, s pravom.

Zdravlje: Dobra psiho-fizička forma.

VODOLIJA

22.I – 19.II

Ljubav: Ništa vam nije toliko privlačno kao izazov i promjene. Nova ljubav uvijek je uzbudljiva, slatka, ali ko zna, možda i potraje. Ako ste u vezi, dominiraju sklad i razumijevanje.

Posao: U radnom okruženju osjeća se topla atmosfera. Ne nedostaje vam ni originalnosti, kreativnosti i maštovitosti. U drugom dijelu sedmice očekuju vas lijepa, intrigantna zbivanja.

Zdravlje: Sve je odlično, ali nemojte se iscrpljivati.

RIBE

20.II – 20.III

Ljubav: Vaše zavodničke kvalitete dolaze do izražaja. Moguće je da upoznate zanimljivu osobu ili uspostavite kontakt sa starom ljubavi. Ako ste u vezi, strast se ponovo budi.

Posao: Naročito u prvom dijelu perioda, trebalo bi da se što više aktivirate i iskoristite sve mogućnosti. Naime, imate priliku za napredovanje u poslu i stabiliziranje finansijske situacije.

Zdravlje: Osjećate se veoma dobro.

Horoskop-za-narednu-sedmicu-cuvajte-se-otkaza-dok-vas-strast-moze-navesti-i-na-nerazumne-odluke/”>pressmediabih.com

drugi upravo čitaju