HITAN SASTANAK U INTERU! Klub je u velikom minusu, hoće li uslijediti prodaja igrača?

Upravni odbor talijanskog nogometnog velikana Intera sazvao je hitnu sjednicu, a očekuje se potvrda velikog minusa u poslovanju zabilježenog u fiskalnoj godini 2021./22.

Kako piše “Gazzetta dello Sport”, gubitak je veći od očekivanog. U prošloj fiskalnoj godini zabilježen je manjak od 245 milijuna eura, dok se u nedavno završenoj očekuje manjak između 130 i 140 milijuna eura.

To je malo više od navodnog minusa od 120 milijuna eura, a tome je navodno pridonijela i ogromna plaća napadača Alexisa Sancheza koji je u klubu ostao do kolovoza kada je otišao u Marseille.

“Gazzeta” piše da se na ovoj skupštini neće raspravljati o ostanku vlasnika (Suning) u klubu, ali bi se na skupštini dioničara najavljenoj za listopad moglo govoriti o glasinama o mogućoj prodaji i traženju novih investitora.

Mediji javljaju i o interesu drugih klubova za dvojicu igrača Intera. Slovački stoper Milan Škrinjar već je neko vrijeme želja Paris Saint-Germaina, a navodno je francuski prvak u siječnju spreman ponuditi 30 milijuna eura.

Nerazzurri su ranije za njega tražili 70 milijuna eura, no sada bi ga mogli pustiti za znatno manji iznos jer mu na ljeto ističe ugovor.

Chelsea je navodno još uvijek zainteresiran za Interovog desnog beka Denzela Dumfriesa. “Corriere dello Sport” piše da su Modri ​​spremni ponuditi 50 milijuna eura za brzonogog Nizozemca u zimskom prijelaznom roku te ga ostaviti u Interu na posudbi do kraja sezone.

Kontakti između dva kluba postojali su i krajem ljetnog prijelaznog roka, ali tada nije došlo do realizacije posla.

Sportska centrala

drugi upravo čitaju