HAPŠENJE U BIH: ŽENA UDARILA DIJETE AUTOM I POBJEGLA S MJESTA NESREĆE!

hapšenje u bih: žena udarila dijete autom i pobjegla s mjesta nesreće!

Policijskoj stanici Mrkonjić Grad jutros oko 7:50 sati prijavljeno je da se na regionalnom putu Mrkonjić Grad-Crna Rijeka, u mjestu Bjelajce, dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali maloljetni pješak iz Mrkonjić Grada i nepoznata osoba sa nepoznatim vozilom koje se udaljilo sa lica mjesta.

  • U ovoj saobraćajnoj nesreća maloljetni pješak je zadobio tjelesne povrede kojem je prva pomoć ukazana u Domu zdravlja Mrkonjić Grad, nakon čega je prevezen u Univerzitetsko klinički centar RS. Brzom reakcijom policijskih službenika i operativnim radom na terenu policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Mrkonjić Grad pronašli su i identifikovali J.K.  koja je prilikom saobraćajne nezgode upravljala sa automobilom  Reno – rekli su u PU Mrkonjić Grad.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Mrkonjić Grad. Rad na dokumentovanju saobraćajne nesreći je u toku.

Policijska uprava Mrkonjić Grad apeluje na sve građane da se pridržavaju odredbi Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH, kako bi vlastitu sigurnost i sigurnost drugih građana podigli na što viši nivo, piše Srpskainfo.

hayat.ba

drugi upravo čitaju