HALID JE NARCIS I MANIPULATOR: Sonja Bašić otkrila koliko iznosi odšteta koju joj mora platiti

Halid Muslilmović dužan je, odlukom suda, da bivšoj ljubavnici Sonji Bašić plati odštetu od 2.500 eura za povredu ugleda i časti.

Nedavno je Sonja Bašić, bivša emotivna partnerka pjevača Halida Muslimovića, dobila još jednu presudu protiv njega. Sada je o tome javno govorila u emisiji „Puls Srbije“.

Podsjetimo da je Osnovni sud prošle godine u Banjaluci osudio Halida Muslimovića u krivičnom pustupku sa ukupno 1.200 konvertibilnih maraka, odnosno oko 600 eura, zbog tjelesnih povreda i ugrožavanja bezbednosti bivšoj ljubavnici Sonji Bašić.

Taj predmet predat je sudu u Prijedoru, ima već dvije godine. Ta presuda je predata advokatu mom i presuda je u moju korist. Dotični se prije dvije godine sastao sa novinarima, dijelio neke papire, pa je počeo sa klevetanjem, zvao me je raznim imenima. To su neke ružne stvari u svakom pogledu. Imam dvoje djece, živim normalnim životom. Halid, kako je napisano u presudi, mora da mi plati 5.000 maraka. Takođe, mora da plati i troškkove advokata 2.500 eura. Ono što je najvažnije, treba da ode u medije i da se izvini za tu klevetu – rekla je Sonja.

Još dva suđenja ih očekuju. Jedno za odštetu za fizičko zlostavljanje, a jedno suđenje sa kćerkom Halida Muslimovića, u vezi sa kućom koja je, takođe, predmet spora.

To su odštete za tjelesne povrede i psihu. Ne postoji nijedna odšteta za to, ni meni, ni nijednoj ženi koja je doživjela nasilje. Važno je i to suđenje za osporavanje imovine. Duguje mi 107.000 eura, tu ima i troškova suđenja i advokata. Sve sam pomagala i davala od sebe. Bila sam uz njega kada niko nije, a doživjela sam to što sam doživjela. To je jedna osoba koja 35 godina živi pomoću narcisoidnosti i manipulacije… Tu nema pomoći. On je osoba koja ima veliki ego. Za njega je svaka žena budala. Prije sam ga molila da sjedemo i da se dogovorimo, međutim, ti ne možeš s njim nikako. To je jedan čovjek koji je sve ovo usput planirao, kao što je planirao da ih nikad ne vrati, kao i kod ostalih žrtava kojima nikada nije vratio pare. Jako je teško sa takvom osobom – zaključila je Sonja u emisiji.

(Express/Kurir)

HALID JE NARCIS I MANIPULATOR: Sonja Bašić otkrila koliko iznosi odšteta koju joj mora platiti Express.

Sportska centrala

drugi upravo čitaju