Haaland je zaista znao birati: paparazzi su ga uhvatili s djevojkom u bikiniju


Erling Haaland i njegova lijepa djevojka Isabel Haugseng Johansen uživaju u surfanju dok su na odmoru u Saint-Tropezu u Francuskoj. Par je imao aktivan odmor koji je, između ostalog, uključivao i vožnju jet-skijem te svladavanje prepreka, a najviše pažnje svakako je privukla djevojka koja je možda i najbolja napadačica današnjice.

Isabel djeluje kao vrlo skromna i povučena djevojka, a sada su je paparazzi uhvatili u bikiniju i može se reći da je Haaland znala što i kako odabrati. Između njih dvoje vlada izvrsna kemija, a kada je Norvežanka u nevolji, Isabel prva priskoči u pomoć. Mlada Norvežanka prvo mu je pomogla splesti dugu plavu kosu, a potom se i sama uhvatila u koštac sa surfanjem. Jasno je da se jako zabavljaju i maksimalno iskorištavaju svoje vrijeme na Mediteranu nakon što su prošli mjesec prisustvovali vjenčanju zvijezde Manchester Cityja Aymerica Laportea.

O Haalandovoj djevojci ne zna se previše osim da jest prethodno trenirao nogomet, i da su zajedno odrasli u istom gradu u kojem se rodila njihova ljubav. Haaland je u karijeri već postigao ono o čemu mnogi mogu samo sanjati, ali opći je dojam da ono najbolje za napadača Citizena tek dolazi.


pressmediabih.com

drugi upravo čitaju