Grad Podgorica se pridružio akciji kupovine kombija bh. navijačima

grad podgorica se pridružio akciji kupovine kombija bh. navijačima

Grad Podgorica pridružio se akciji prikupljanja novca za kupovinu kombija vlasniku iz Bosne i Hercegovine nakon prekjučerašnjeg incidenta u Podgorici uoči utakmice Lige nacija između Crne Gore i BiH.

Podsjećamo, najvatrenije udruženje navijača reprezentacije Crne Gore “Ultra Crna Gora” pokrenulo je akciju prikupljanja novčanih sredstava za kupovinu kombija vlasniku iz Bosne i Hercegovine nakon što mu je vozilo zapaljeno u crnogorskoj prijestolnici, a gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković zahvalio im se na tome.

“Hvala momcima iz Ultra CG na tome što su nas učinili ponosnim. Uz ponovljeno izvinjenje našim prijateljima iz Bosne i Hercegovine zbog jučerašnjeg paljenja kombija Grad Podgorica će podržati akciju prikupljanja sredstava za kupovinu novog”, napisao je Vuković na Twitteru.

Duel Crne Gore i BiH protekao je u sjajnoj atmosferi tokom cijelog dana, a za jedini incident pobrinuo se pojedinac ili manja grupa onih koji su zapalili kombi bh. navijača u Podgorici.

Nakon incidenta, Radio i Televizija Crne Gore ponudile su smještaj i prijevoz unesrećenim bh. navijačima, a nedugo potom domaći navijači pokrenuli su akciju prikupljanja novca.

Sportska centrala

drugi upravo čitaju