GDJE SU PARE? UKRAO IZ AUDIJA 5.000 KM, BH. POLICIJA NAŠLA LOPOVA I 3.700 KM

gdje su pare? ukrao iz audija 5.000 km, bh. policija našla lopova i 3.700 km

Naime, nadležnoj policijskoj stanici je 14. marta oštećeno lice prijavilo je da je istog dana u vremenskom periodu od 12:30 do 13:00 sati, iz njegovog nezaključanog putničkog vozila marke ‘Audi’ koje je bilo parkirano u tržnom centru u Banjoj Luci otuđen novac u iznosu od 5.000 KM.

Operativnim radom, policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, došli su do saznanja da se u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela, može dovesti lice koje upravlja putničkim vozilom marke Audi i kreće se autoputem ‘9. Januar’ u pravcu Grada Doboja.

O navedenom su obaviješteni policijski službenici Policijske uprave Doboj, koji su istog dana u 19:00 sati, u mjestu Kostajnica, Grad Doboj, izvršili zaustavljanje i kontrolu navedenog putničkog vozila, kojom prilikom su utvrdili da vozilom upravlja lice I.V. iz Kiseljaka.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Doboju, a uz prethodnu saglasnost dežurnih tužilaca Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka i Doboj, policijski službenici Policijske uprave Doboj, izvršili su pretres putničkog vozila kojim je upravljalo lice I.V. kojom prilikom je pronađen i uz potvrdu oduzet novac u iznosu od 3.700 KM.

Lice I.V. je lišeno slobode, predato Policijskim službenicima Policijske uprave Banja Luka i u toku je kriminalistička obrada nad navedenim licem.

Sve mjere i radnje preduzimaju se pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Banjoj Luci.

hayat.ba

drugi upravo čitaju