FRAN JE BIVŠI: Elena Kitić u ljubavi sa muzičarem i producentom

fran je bivši: elena kitić u ljubavi sa muzičarem i producentom

U medijima se prethodnih dana pojavila informacija da su Elena Kitić i Fran Pujas raskinuli ljubavni odnos, a kao glavnog osumnjičenog za krah veze pojavilo se ime Voyagea.

Ipak, i kćerka Mileta Kitića i sam reper su ovo vrlo brzo demantovali, ističući da su samo u prijateljskim odnosima. Da su svoju romansu završili, potvrdio je i bivši učesnik “Zadruge”, ali nije bio raspoložen da priča o ovoj temi.

 Ne viđam se više sa Elenom, nismo zajedno i to je sve što mogu da kažem – rekao je on tada medijima, dok se drugovima povjerio da je glavni razlog raskida to što ga je ostavila zbog repera, pa su iz tog razloga mnogi pomislili da je u pitanju Voyage, s kim je Elena nedavno snimila i duet.

Ipak, Elena je Frana ostavila zbog producenta i muzičara Mihaila Vujića, poznatijem pod umjetničkim imenom Miksa. Ona je svoju vezu s perspektivnim Mihailom započela dok je Pujas još bio u rijalitiju, a čim je iz njega izašao, čuli su se telefonom i tada mu je ona rekla da je najbolje da raskinu, ali i da ima novog dečka.

 Elena i Miksa su nerazdvojni. Oni se poznaju odavno, prvo su bili samo prijatelji, a tek su kasnije sijevnule varnice između njih. On je nju pratio i na nastupima. Smuvali su se dok je Fran bio u “Zadruzi”, a kad je izašao, to mu je i rekla. Ona se odavno ohladila od njega, ali nije znala kako to da mu kaže, a veza s Miksom je bila savršen razlog za to da s njim prekine kontakt – započinje priču izvor.

On dodaje i da je Fran teško podnio raskid, jer je jedva čekao da vidi Elenu i da nastave gdje su stali kad je ponovo ušao u rijaliti.

 On se baš razočarao kad ju je pozvao. Jedva je čekao da je čuje, a onda mu je ona rekla da je s njima gotovo i da je našla novog dečka, s kojim uživa i koji je potpuno razumije i pruža joj podršku. To ga je povrijedilo jako, ali je nakon toga ubrzo stupio i u seks kombinaciju sa Sandrom Čaprić – završava izvor.

Sportska centrala

drugi upravo čitaju