FOTOGRAFIJE SA VJENČANJA ČEDE JOVANOVIĆA POKAZUJU KOLIKO SU SE PROMIJENILI: Mlada kao grčka boginja, a on obučen kao za prodavnicu

Političar Čedomir Jovanović već dvije decenije uživa u braku sa Jelenom Jovanović, kćerkom uglednog beogradskog pedijatra. Njih dvoje važili su za jedan od najskladnijih parova, međutim kada je nedavno odjeknula vijest da je među supružnicima došlo do ozbiljnijeg sukoba, mnogi su ostali iznenađeni. Ipak, partneri koji iz braka imaju četvoro djece uspjeli su da prevaziđu sve izazove i nesuglasice, a da je ljubav među njima od početka, pa do danas neizmjerna, svjedoče i fotografije sa vjenčanja Čede Jovanovića kojih je u javnosti veoma malo.

Njihovoj ljubavi kumovala je supruga pokojnog premijera Srbije Zorana Đinđića, Ružica koja je u Jeleni prepoznala pravu ženu za Čedu još dok je ona bila samo djevojčica, a kako je došlo do njihovog poznanstva političar je detaljnije ispričao jednom prilikom u intervjuu za magazin “Azra”:

– Jelenini roditelji bili su vrlo bliski sa Zoranom i Ružicom Đinđić. Kada je Jelena imala 13‒14 godina, Ružica je imala običaj da mi, kada se sretnemo, kaže da treba da je upoznam i da će ona za koju godinu biti super djevojka. Govorila mi je: ‘Nemoj da gubiš vrijeme sa tim tvojim curama po Beogradu’. Jelena je osam godina mlađa od mene. Prije nego što je došlo do fatalnog susreta nekoliko puta smo se sreli u stranci, ništa posebno. Poslije preuzimanja izbornog štaba Demokratske stranke odlučio sam da podmladim stranku, a među dvije stotine mladića i djevojaka, koji su popunili formular, nalazilo se i Jelenino ime – rekao je Čeda tada i dodao:

fotografije sa vjenčanja čede jovanovića pokazuju koliko su se promijenili: mlada kao grčka boginja, a on obučen kao za prodavnicu

-Bili su mi zanimljivi njeni odgovori iz upitnika, pa sam pomislio da moram da razgovaram sa njom. Naravno, nisam joj poslije tog sastanka predložio da izađemo, već sam povukao ‘obje ručne’ i rekao sebi: ‘Ovdje nemoj da napraviš neku glupost’. Držali smo se na distanci sve do noći uoči 5. oktobra. Zoran i ja smo se razdvojili jer smo čuli da će nas te noći hapsiti, pa je on bio na jednoj lokaciji, a ja sam bio na drugoj, gdje je bila i Jelena. Tada sam joj rekao: ‘Slušaj, ovo već traje predugo, a pošto sam, čini mi se, došao do kraja života koji sam živio do sada, daj da uradim nešto što vrijedi, ako stvarno bude kraj.’ Od tog trenutka smo zajedno – ispričao je.

Tih devedesetih, mlad, harizmatičan i zgodan političar je važio za velikog zavodnika, pa su se čak štampali i bedževi sa natpisom “Čedo, oženi me!” kojima su brojne djevojke ukrašavale svoju garderobu, ali njegovo srce zarobila je samo jedna, Jelena sa kojom je 2003. stao na ludi kamen. Kako su mladenci izgledali tog posebnog dana i koliko su zapravo bili zaljubljeni imamo smo prilike da se uvjerimo putem starih uspomena, a u pitanju su fotografije sa vjenčanja Čede Jovanovića i njegove izabranice.

fotografije sa vjenčanja čede jovanovića pokazuju koliko su se promijenili: mlada kao grčka boginja, a on obučen kao za prodavnicu

Mladoženja je odabrao veoma jednostavan outfit, na vjenčanju je nosio jednostavnu, svijetloplavu majicu kratkih rukava kojoj je dozu elegancije davala kragna sa kopčanjem, dok je Jelena blistala u predivnoj bijeloj haljini sa otvorenim leđima, a stajling je začinila laticama bijelih ruža u kosi.

fotografije sa vjenčanja čede jovanovića pokazuju koliko su se promijenili: mlada kao grčka boginja, a on obučen kao za prodavnicu

Njihovi osmijesi na licima i nježni zagrljaji dovoljno govore koliko su se od prvog dana voljeli, a političar se u javnosti nikada nije libio da istakne koliko je sretan što je baš Jelena ta koja mu je poklonila svoje srce.

(Express/story.rs)

FOTOGRAFIJE SA VJENČANJA ČEDE JOVANOVIĆA POKAZUJU KOLIKO SU SE PROMIJENILI: Mlada kao grčka boginja, a on obučen kao za prodavnicu Express.

express.ba

drugi upravo čitaju