(FOTO) Nemanja Bilbija se ‘izvinio‘, a onda ismijao Leotar: Ide donacija bojlera…

Bilbija je po završetku meča bio nezadovoljan uslovima, izostankom tople vode u svlačionici zbog čega je opsovao, a njegovu psovku čuli su pojedini članovi Leotara.

Jedan od njih je prekinuo i press konferenciju na kojoj su Sergej Jakirović i Marko Maksimović analizirali utakmicu, te trenera Zrinjskog upitao ‘da li je sramota da Nemanja Bilbija nekome psuje mrtvu majku jer nema tople vode?‘. 

Tu nije bio kraj incidentima jer je nedugo potom ispred stadiona došlo do sukoba članova i igrača dva tima u kojem je učestvovao i Jakirović, da bi napadač Plemića Nemanja Bilbija, nakon što su se tenzije smirile, odlučio situaciju okrenuti na šalu.

Budući da je njegova ljutita reakcija zbog izostanka tople vode u svlačionici nakon utakmice na neki način i pokrenula sve, ubrzo se na društvenim mrežama počela širiti fotografija Bilbije na kojoj umjesto sa peharom u rukama drži bojler.

Bilbija je fotografiju objavio na storyju,  i tom prilikom ‘pecnuo‘ trebinjski klub. 

“Kapiten se izvinjava” napisao je Bilbija i dodao da “šalje donaciju Leotaru”, na što se nadovezivala fotošopirana fotografija njegovog poziranja sa bojlerom. 

Story Nemanje Bilbije


Instagram

 

sport1.oslobodjenje.ba

drugi upravo čitaju