FINALE JE NA PRAGU: Borussia objavila vijest, rastala se s Markom Reusom!

Nogometaši Borussia Dortmund pobijedili su PSG 1:0 u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka.

Oni su praktički osigurali sudjelovanje u sljedećem izdanju.

Ipak, iz kluba su objavili da na kraju sezone neće biti produžen ugovor s Markom Reusom. Postignut je dogovor o prekidu suradnje. No, ostat će predani osvajanju trofeja u Ligi prvaka i preostalim dvobojima do kraja sezone.

Dakle, kako da počnem? Dragi navijači BVB-a, imao sam priliku 12 godina igrati na ovom prekrasnom stadionu. Pola svog života posvetio sam ovom klubu. S mnogo uspona i padova. Više uzbrdo, rekao bih. Klub i ja odlučili smo da ne produžimo ugovor. Jako sam ponosan i zahvalan što sam mogao igrati za ovaj klub toliko godina. Sada mi je teško naći prave riječi. Međutim, prvo moram reći vama obožavateljima. Imamo i veliki cilj na umu. Želimo ići na Wembley. Želimo ponovno donijeti trofej Lige prvaka u Dortmund. To je ono što je važno, zbog čega smo se odlučili sada se fokusirati na ovaj veliki cilj i opet ćemo se vidjeti na ovom prekrasnom stadionu. Puni fokus na preostale igre i vidimo se, stoji u priopćenju kluba.
Rojs je u Borussiji neprekidno od 2012. godine, a igrao je i u njenim mlađim kategorijama. Do sada je zabio 168 golova i 128 asistencija u 424 utakmice za Milijunaše. Prošle je godine Royce odlučio ne biti kapetan momčadi.


Sportska centrala

drugi upravo čitaju