Filmska priča Bekija Bekića i njegove supruge: „Znao sam da ću je oženiti“

Pjevač Beki Bekić već tri decenije uživa u skladnom braku sa Nadom Bekić sa kojom ima dvije kćerke, a malo ko zna da je njihova ljubavna priča počela na nesvakidašnji način.

Pjevač je svoju sadašnju suprugu upoznao u restoranu gdje je pjevao godinama, a ona dolazila da ga sluša.

-Svake subote je dolazila na moje nastupe, a ja sam poznavao njenu sestru, ali ja Nadu nikad nisam video… Dolazila je tu jedno četiri, pet godina dok sam radio non-stop devedesetih, uvijek je dolazila i sa momkom. I jedne noći sam došao ranije na posao i vidim Nadu sjedi za stolom sa društvom i pitam kolegu: „Ko je ona djevojka?“, on mi kaže da je to Nada -prisjetio se pjevač i dodao da je ljubav planula na prvu pogled.

–Kolega je bio iznenađen kako ne znam ko je Nada, jer je stalno dolazila i pita me zašto pitam, a ja sam mu odgovorio „Nju ću oženiti“, osjetio sam tako neku energiju. Nakon toga smo se zabavljali godinu dana – ispričao je Beki koji sa Nadom ima dvije kćerke Emiliju i Saru.

Nakon vjenčanja živeli su u garsonjeri u Borči, gdje je u maju 1992. godine rođena njihova prva kćerka, a tri godine kasnije na svijet je stigla i druga nasljednica.

Emilija je diplomirani ekonomista u hotelijerstvu i turizmu, a sa tatom je otvorila dječiji Jutjub kanal, dok je Sara studirala kozmetologiju.

Pjevač je nedavno govorio o tajnom receptu za uspješan brak.

-Mora čovjek da bude tolerantan i da bude svjestan da postoje greške sa obje strane, ali njih ne treba primati k srcu i ne treba ih pamtiti. Jedan je život i treba ga dostojanstveno i ljudski proživjeti. Žena i ja se nikada nismo posvađali za 30 godina, to je više bila neka rasprava samo oko djece ili posla. Ipak uvijek dođemo do rješenja i odgovora ko je u pravu. Nema toga da ja znam da sam pogriješio ali hoću da budem u pravu i to je to, kao ja sam muškarac i ne dam da žena bude u pravu – toga nema. I nikada nije teško da se kaže izvini – objasnio je Beki.

Filmska priča Bekija Bekića i njegove supruge: „Znao sam da ću je oženiti“ Express.

express.ba

drugi upravo čitaju