FEAL se oglasio o požaru u proizvodnom prostoru

feal se oglasio o požaru u proizvodnom prostoru

Povodom upita medija te brojnih poziva od samoga jutra, dajemo priopćenje za javnost u svrhu informiranja javnosti i ostalih zainteresiranih strana, navodi se u priopćenju tvrtke FEAL koje prenosimo u cijelosti.

U proizvodnom prostoru tvrtke FEAL u četvrtak oko 23 sata buknuo je požar na pogonu preše 35 MN. Prema prvim saznanjima požar je uzrokovan puknućem hidrauličnog cilindra.

O požaru su odmah obaviještene vatrogasne službe ali do njihovog dolaska brzom intervencijom naših djelatnika požar je ugašen. Na uviđaj su izašli predstavnici odgovarajućih službi i na licu mjesta se uvjerili u razmjere požara.

Odmah nakon nastalog događaja proizvodni proces je zaustavljen i započeti su radovi otklanjanja nedostataka.

U nastalom požaru nitko nije ozlijeđen niti je prouzročena značajnija materijalna šteta no s obzirom na to kako se radilo o ozbiljnom incidentu došlo je do narušavanja imidža tvrtke te očekivane reakcije javnosti.

Želimo se zahvaliti svima koji su svojim pozivima i mailovima pružili riječi podrške našoj tvrtki. Djelatnici održavanja i pogona aktivno rade na otklanjanju i saniranju nastale štete, a mi se i ovim putem još jednom zahvaljujemo i čestitamo na hrabrosti i požrtvovnosti djelatnicima koji su svojim brzim reakcijama uspješno ugasili požar i štetu sveli na minimum, navodi se u priopćenju FEAL-a.

Objava FEAL se oglasio o požaru u proizvodnom prostoru pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

drugi upravo čitaju