FANOVI NAPALI NAKON OBJAVLJIVANJA VIJESTI O SMRTI ZOKIJA ŠUMADINCA: Bez šale na ovu temu

Zoki Šumadinac, poznati pjevač i ezoteričar, rođen je 8. avgusta 1975. godine u Austriji, te je kasnije živio u Gornjem Milanovcu. Pored muzičke karijere, Zoki se bavio pseudonaučnim disciplinama poput ezoterije i astrologije, stičući reputaciju kao istraživač i praktikant alternativnih oblasti znanja i duhovnosti.

Sada je reagovao reper Pljugica, jer je nakon što je objavio vijest na Instagramu o Zokijevoj smrti, počeo dobijati poruke od pratilaca koji sumnjaju u istinitost informacije. Pljugica nije shvatio kako bi neko mogao misliti da se šali sa tako ozbiljnom temom.

FANOVI NAPALI NAKON OBJAVLJIVANJA VIJESTI O SMRTI ZOKIJA ŠUMADINCA: Bez šale na ovu temu
  • Nije mi jasno kako me neko može vrijeđati i slati jezive poruke! Ne bih se šalio na takav način, ne bih objavio da je čovjek preminuo ako nije istina. Svi koji sumnjate trebate da se provjerite i vidite da li ste normalni – izjavio je on na storyju.

Zoki Šumadinac će biti sahranjen ovog vikenda u Gornjem Milanovcu, gdje će se prijatelji, porodica i obožavaoci oprostiti od ovog neobičnog umjetnika i ezoteričara.

Javnost je upoznala Zokija kroz njegovu numeru “Autotjun”, koja je vrlo brzo postala viralni hit sa milionskim pregledima. Nakon toga, Šumadinac je postao učesnik rijalitija “Zadruga 3”, a kasnije i “Zadruga 5”. Iako nije dugo ostao u rijaliti kući, njegovo učešće je privuklo pažnju medija i publike.

fanovi napali nakon objavljivanja vijesti o smrti zokija šumadinca: bez šale na ovu temu
FANOVI NAPALI NAKON OBJAVLJIVANJA VIJESTI O SMRTI ZOKIJA ŠUMADINCA: Bez šale na ovu temu

Jedna od najinteresantnijih činjenica o Zokiju Šumadincu je tvrdnja da je preživio tri kliničke smrti, nakon čega je tvrdio da se promijenilo nešto u njegovom organizmu, stekavši posebne moći. Ova neobična tvrdnja privukla je pažnju javnosti i dodatno obojila njegovu ličnost kao ezoteričara.

(Express / Pink.rs)

Post NAPALI GA FANOVI NAKON ŠTO JE OBJAVIO VIJEST O SMRTI ZOKIJA ŠUMADINCA: Ne bih se šalio na ovakav način Express.

Izvor: ( express.ba / Javno.ba )

drugi upravo čitaju