DŽEJLA RAMOVIĆ PODIJELILA TAJNU : Ovo je “znak za uzbunu” u vezi

Mlada bosanskohercegovačka pjevačica Džejla Ramović nedavno je gostovala u programu Radija S gdje je govorila o tome šta odobrava u ljubavnoj vezi, a šta ne.

Tako je Džejla na određene tvrdnje trebala odgovarati s takozvanim “green i red flags” (zelene i crvene zastave) odnosno ocijeniti šta je za nju normalno u jednom odnosu između muškarca i žene.

Kada je riječ o situacijama koje ne odobrava, Džejla navodi da su za nju znak za uzbunu situacije kao što su: dijeljenje računa na prvom izlasku, kada je muškarac ovisan o društvenim mrežama, kada muškarac traži da žena bude domaćica i da samo brine o djeci. Također smatra da su znakovi za uzbunu kada muškarac ne prati vijesti i nosi istu majicu tri dana.

Posebno se osvrnula na situaciju kada osoba govori loše o svom bivšem partneru gdje je dala komentar koji jasno govori da takvu situaciju ne odobrava.

“Pa mislim ako to radi za bivšeg partnera, potencijalno može i da radi za tebe. To je jasno k’o dan”, rekla je.

Voditeljica je upitala šta bi uradila da joj je budući partner vegan i da isto to želi od nje, a ona je odgovorila da je super što je neko vegan za sebe, ali ipak crvena zastavica. Na situaciju da partner koristi tuđi nalog od Netflixa, Džejla smatra da to ovisi od toga da li koristi nalog od bivše djevojke ili nekog drugog.

Navodi da nema problem da muškarcu majka pere veš sve dok i on to sam zna raditi, ali da ne mora znati kuhati. Također, nije joj važno ako partner zarađuje manje od nje i nije joj problem ako ima više ženskih prijatelja od muških.

Simpatičnim smatra kada se muškarac ne razumije u šminku, ali da bi joj nekad dobro došlo da joj zna uzeti neki proizvod kada joj zatreba. U situaciji da muškarac ne sluša njene pjesme imala je objašnjenje. Ne bi joj smetalo kada ne zna njene pjesme, ali bi joj bio problem da ne želi poslušati.

“Iskreno, variram, zavisi kad. Ako me upozna i ne zna ko sam, nema pojma za moje pjesme, to mi je čak i ‘green flag’. Ne mora da zna. ‘Red flag’ je ako se ja bavim muzikom, a u vezi sam i on kao ‘Ne želim da poslušam’. To bi mi bilo ‘red flag’”, poručila je Džejla.

Podsjećamo, Džejla Ramović je nedavno objavila novu pjesmu “Kazamat”, koja je ubrzo postala jedna od najslušanijih pjesama na trending listi YouTubea u BiH i regionu.

DŽEJLA RAMOVIĆ PODIJELILA TAJNU : Ovo je “znak za uzbunu” u vezi Express.


express.ba

drugi upravo čitaju