DVA UBISTVA POVEZUJE JEDAN ČOVJEK: UHAPŠENI MLADIĆ NA SASLUŠANJU OTKRIO MOGUĆI MOTIV UBISTVA ESKOBARA

dva ubistva povezuje jedan čovjek: uhapšeni mladić na saslušanju otkrio mogući motiv ubistva eskobara

Ovo je, prema nezvaničnim informacijama, izjavio Marko Pjanović koji je juče uhapšen u Bijeljini zbog sumnje da je učestvovao u likvidaciji Radoševića.

Osim njega, uhapšena je i njegova djevojka iz Sarajeva, kao i još tri osobe u Beogradu.

  • Osumnjičeni Marko je u tužilaštvu navodno rekao da je naručilac Radoševićevog ubistva isti čovjek koji je svojevremeno naručio i ubistvo Luke Žižića. Navodno, Radoševićevo ubistvo ima veze sa strahom od osvete zbog likvidacije Žižića – kaže sagovornik Kurira i dodaje:
  • S obzirom na to da je pokojni Luka Žižić sin Mije Žižića, sa kojim je Ranko Eskobar bio veoma dobar prijatelj. Strahovali su da bi Radošević mogao da organizuje osvetu za ubistvo Luke Žižića pa su odlučili ga da ubiju – kaže sagovornik.

Ranko Radošević (54) zvani Eskobar, iz Nikšića, ubijen je 9. marta u kafiću u sklopu benzinske pumpe u Rušnju, u Beogradu. Eskobar je sahranjen na groblju u Orlovači, a više o tome pročitajte u odvojenoj vijesti.

dva ubistva povezuje jedan čovjek: uhapšeni mladić na saslušanju otkrio mogući motiv ubistva eskobara
Бањалука – МУП – ухапшен Марко Пјановић

U vezi sa tim ubistvom, u stanu na Novom Beogradu uhapšena su dva muškarca i maloljetna djevojka.

28. aprila oko 19 sati, kada je likvidiran Luka Žižić, Kraljevčanin Stefan Milašinović ušao je u kafić na Novom Beogradu prerušen u radnika i ispalio kišu metaka na Luku Žižića.

Milašinović se potom sa lica mjesta pobjegao na električnom trotinetu.

Nepunih nedjelju dana kasnije, napadaču su lisice stavljene u Kraljevu.

Međutim, policajci nisu očekivali da će nekoliko nedjelja kasnije, na osnovu bioloških tragova, utvrditi da je Milašinović izvršio i likvidaciju Nikole Zečevića Zeke (38), 12. februara 2021. godine u Kragujevcu.

On se, srećom, uveliko nalazi iza rešetaka, ali sve ukazuje na to da je on izvršio obje likvidacije koje su uznemirile javnost, prenosi Blic.

hayat.ba

drugi upravo čitaju