Đula Drini raspametila sve u „Zvezdama Granda“, objasnila šta znači njeno ime

Posljednji sinoćnji ženski duel odigrao se između Dijane Krnete na poziciji izazivača, i Đule Drini na poziciji izabrane.

Dijana se žiriju i publici predstavila numerama ,,Oženićeš se ti“ i ,,Poker u dvoje“ , dok se Đula odlučila za ,,Prođi sa mnom ispod duge“ i pjesmu Ane bekute ,,Ostavljena“.

Foto: Printscreen

 

Nakon što su čuli izvedbe obje djevojke, žiri je bio usaglašen i rezultatom 7:0 poslao Đulu u dalji krug, što njen mentor Dragan Stojković Bosanac pozdravio velikim ovacijama.

– Bravo, Đulo – uzviknuo je Boske!

Prvu je riječ za komentarisanje dobila Ana Bekuta.

– Đula, sjajno je bilo. Kada te slušam malo se plašim da nećeš izvući visine, međutim ti ih sve sa lakoćom pohvataš. Sjajna si i meni se mnogo sviđaš. Što se tiče Dijane, sigurna sam da možeš mnogo više, treba ti bolji izbor pjesama – zaključila je Ana.

Sljedeća je priliku za komentar dobila Marija Šerifović.

– Dijana mi ima nešto slatko u glasu, sviđaš mi se i želim ti svu sreću u baražu, a Đulu bih pitala odakle potiče njeno ime jer je zaista prelijepo – upitala je Marija takmičarku.

– To ime inače znači ruža, đul – objasnila je Đula, a kako je Popović konstatovao da joj je i prezime upečatljivo dodala je kako je njega naslijedila od muža.

– Đula di Drini, to mi zvuči onako italijanski – rekao Boske, a Saša nije mogao ostati nedorečen na to:

– Pa i ti bi mogao da budeš Italijan, Boske Lazguzato.

Svi su prasnuli u smijeh nakon ove Sašine opaske, a Marija je na to prokomentarisala:

– Pa pogledajte vi molim vas, ova dva starca, Mapetovci, đuturumi!

– Ako ostanemo ja i Bosanac sljedeće sezone u stolicama, ova emisija će se zvati ,,Zvezde Granda Maped Šou“– dodao je Popović.

Viki Miljković je sljedeća govorila, a ona je prva koja je Đuli rekla nešto drugačije od ostalih članova žirija.

– Moje kolege ili ne čuju dobro ili neće da kažu istinu. U prvoj pjesmi nisi bila dobar, ja vjerujem da ti to možeš puno bolje. Ti si jedan od favorita ovdje i ne znam šta se tu desilo – započela je Viki, ali prije nego što je uspjela da završi oglasio se panik taster i Saša je riječ dao Miliju.

Mili je konstatovao da je Dijana jako malo pokazala ali da je sve u svemu bila tačna, a kod Đule se složio sa Viki i takođe rekao kako je prva pjesma bila katastrofa, nakon čega je nastala prava svađa.

– Nije bila tačna, ti ne znaš da čuješ – oglasila se ponovo Violeta, a Mili joj se smijao pa dodao:

– To je moj posao da procijenim a ne tvoj, ti ne znaš ništa.

Prije nego što je situacija eskalirala prekinuo ih je Popović, i dao završnu riječ mentoru Draganu Stojkoviću Bosancu:

– Ja ne znam čemu ovolika negativna energija, pogotovo od Milija. Meni kad bi pjevač rekao da nemam ne znam da čujem ja bih se spakovao i otišao tako da ga i razumijem – rekao je Boske, a Mili mu je na to odbrusio u svom stilu:

– Pa tebi stalno govore kako si seljak a ti i da nemaš pojma ni o čemu.

Stojković je odlučio da završi izlaganje:

– Nisam vam ja kriv što je Đula kod mene, nemojte da ste ljubomorni. Ja ne znam ni šta sa tobom da radim kad si super. Što se tiče njene protivnice bila je intonativno tačna i želim joj puno sreće – zaključio je Bosanac.

(express/grand)

Đula Drini raspametila sve u „Zvezdama Granda“, objasnila šta znači njeno ime Express.

express.ba

drugi upravo čitaju